Dünya Ana yüreği

Ana yüreği

Paylaş
Ana yüreği

ABD’de bir çocuğu evlatlık alan ailenin gönlü çocuğun biyolojik anne ile bağının kopmasına razı olmadı. Evlat edinen anne, “Çünkü onu öz annesinden daha koşulsuz sevecek kimse olamazdı” dedi.

ABD’de Schauna Austin, 20 yaşında doğum yaptı. Ancak çocuğa bakacak durumu yoktu. Oğluna Riley adını verdi. 72 saat sonra Riley’yi Schoebinger ailesine evlatlık olarak verdi. Oğlunu bir daha görmeyeceğini sanıyordu. Ancak öyle olmadı.

Haberin Devamı

Evlat edinen anne Jennifer Schoebinger, Steven adını verdikleri çocuk bir yaşına basınca öz annesine fotoğraflarını ve hatıra defterini yolladı. Bunu her yıl tekrar etti. Steven 7 yaşına gelince de onu biyolojik annesiyle tanıştırdı.

OĞLUNA ADINI VERDİ

Austin ve oğlu Steven hafta sonları birlikte zaman geçirdi. Austin ona balık tutmayı bile öğretti. Jennifer ve Chris Schoebinger çifti, oğullarını annesinden koparmamaya birlikte karar vermişti.

Anne Schoebinger, “Çünkü hayatta herkes sizi öz anneniz kadar koşulsuz sevmez. Oğlumuzu bu duygudan mahrum bırakmak istemedik” dedi. Gerçeği Steven’a büyüyünce söylediler. Steven 26 yaşına gelince evlendi ve bir oğlu oldu. Oğluna, annesinin ona verdiği Riley adını koydu.

Haberin Devamı