Dünya Anne mirası aşk

Anne mirası aşk

Paylaş
Anne mirası aşk

Avustralya’da küçük yaşta kaybettiği annesini aşkıyla tanıştıramayacağına üzülen genç kadın, annesinin sevgilisinin anaokulu öğretmeni olduğunu öğrendi.

Avustralya’da üniversite öğrencisi Leah Menzies (19), annesini Yan Menzies’i yedi yaşındayken kaybetti. Annesi karaciğer yetmezliğinden ölmüştü. Lise sonda tanıştığı Thomas McLeodd (19) ile birbirlerine aşık oldular. Lisede farklı sınıflarda olduklarından mezun olmadan kısa süre önce tanışmışlardı. Aynı üniversiteyi kazandılar. Bunlar, onların hayatındaki ilk tesadüf değildi. Menzies, sevgilisini annesiyle hiçbir zaman tanıştıramayacağını düşünüp üzülüyordu. McLeodd, ilişkilerinin yedinci ayında Menzies’i kendi annesiyle tanıştırdı.

Haberin Devamı

ALBÜMDEN ÇIKTI

McLeodd’un annesi, çocukluk albümlerini getirdi. Albümü karıştırırlarken Menzies gözlerine inanamadı. Çünkü fotoğraflardan birinde annesi de vardı. Annesinin, McLeodd’un üç yaşından itibaren anaokulu öğretmeni olduğunu ve aslında hayatlarının bir döneminde tanışmış olduklarını keşfetti. Sonra kendi albümlerine baktı. Aynı fotoğraftan onda da vardı. Çift, bu mutlu tesadüfü TikTok’ta yayınladı. Videoları 49.5 milyon izlendi. Menzies, “Annemden bana kalan en değerli miras, ondan bana gelen işaretler oluyor” dedi.