Dünya Aşk üçgeni kavgası: Parfüm şişesiyle yüzünü parçaladı

Aşk üçgeni kavgası: Parfüm şişesiyle yüzünü parçaladı

Paylaş
Aşk üçgeni kavgası: Parfüm şişesiyle yüzünü parçaladı

20 yaşındaki Jessica Baker’ın Amelia Duckworth isimli kadının eski sevgilisiyle romantik bir ilişkisi vardı. Sosyal medyada birbirini taşlayan ikili, işleri daha ileri bir boyuta taşıyarak ‘yüzleşmeye’ karar verdi. Sonrasında ise işler çığırından çıktı…

Posta.com.tr | Jessica Baker, erkek arkadaşının eski sevgilisi Amelia Duckworth ile sosyal medyada atışmaya başladı. İkilinin arasındaki hırs iyice kızışınca Baker, Duckworth ile bir parkta karşı karşıya geldi. Jessica, topuklu ayakkabı şeklindeki parfüm şişesini arkasında saklayarak Duckworth’a yaklaştı ve iki kez şişeyle yüzüne vurarak genç kadını yere serdi.

Haberin Devamı

Duckworth’un kuzeni Baker’ın saldırı anını fotoğrafladı. Duckworth, kanlar içinde kalırken kaşlarının arasındaki ve kafasındaki yarıklara dikiş atıldı.

PİŞMAN OLDU

Davası görülen saldırı olayında ifade veren Duckworth, travma geçirdiğini ve dışarı çıkmaya korktuğunu söyledi. Suçunu kabul eden Baker ise pişman olduğunu dile getirdi.

Baker’a fiili saldırı suçundan 12 ay hapis cezası verilirken bu karar 2 yıl süreyle akşam 9 ile sabah 7 arasında sokağa çıkma yasağı şartıyla iki yıl ertelendi. Baker ayrıca 156 sterlin kefalet ve iki yıllık yasaklama emrine tabi tutuldu.