Dünya Aynı bedeni paylaşıyorlar, yalnızca birinin erkek arkadaşı var

Aynı bedeni paylaşıyorlar, yalnızca birinin erkek arkadaşı var

Paylaş
Aynı bedeni paylaşıyorlar, yalnızca birinin erkek arkadaşı var

Gövdeden aşağısı yapışık olan ikiz kardeşler Lupita ve Carmen Andrade, mutlu bir flört hayatları olduğunu söylüyor. Zorluklarla baş etmeyi öğrendiklerini söyleyen ikizler, bir karaciğeri paylaşıyor ve her ikisi de tek bacağı kontrol ediyor.

Posta.com.tr | Yapışık ikizler Lupita ve Carmen Andrade, aynı bedeni paylaşmaları hakkında deneyimlerini anlattı. İkizler güzel bir flört hayatları olduğunu ve bazı erkeklerden ahlaksız teklif aldıkları için zorluklarla başa çıkmayı öğrendiklerini ifade ettiler. 

Haberin Devamı

ABD'nin Connecticut eyaletinde büyüyen ikizler, leğen kemiği, kan dolaşımı, karaciğer ve üreme sistemlerini paylaşıyor. Dört yaşında ilk adımlarını atarak, birer bacağını kontrol etmeyi öğrenerek fizik tedaviyle vücutlarına alıştı. 

Carmen, bazı zorluklar yaşadıklarını ancak birlikte 'harika bir hayatın' tadını çıkardıklarını söyledi. İkizler, hayatları riske girebileceğinden operasyonla ayrılamıyorlar. 

Carmen, "Bir koltuğu paylaşarak sinemaya ve konsere gidiyoruz, uçakta seyahat ediyoruz" dedi. 

İkizlerin flört hayatları da hareketli. Ekim 2020'de bir flört uygulamasında erkek arkadaşı Daniel ile tanışan Carmen, kız kardeşi Lupita'nın onunla iyi anlaştığını söylüyor. 

Carmen, "Yapışık ikiz olduğum gerçeğini hiçbir zaman saklamaya çalışmadım, bu da fetişleri olan adamlardan çok sayıda mesaj almama neden oldu" diyor. 

Haberin Devamı

Carmen şöyle devam ediyor:

Bazen kendimi kötü hissediyorum çünkü Daniel'la çok fazla zaman geçirmek istiyorum. Bu yüzden tavizler vermeye çalışıyoruz. Mesela Lupita akşam yemeği için nereye gideceğimizi veya hangi aktiviteyi yapacağımızı seçiyor.

Daniel ve Carmen, cinsel olarak birbirlerine yakın değiller ancak ilişkilerini 'yakın bir dostluk' olarak tanımlıyorlar. İlerleyen dönemlerde nişanlanmayı planlayan çift, öncesinde birlikte yaşamak istiyor. 

Carmen, "Daniel da ben de çocukları seviyoruz ancak çocuk yapmak istemiyoruz" diye ekledi. 

Meksika'da dünyaya gelen ikizler, giyim zevklerinin aynı olduğunu ve beş yaşından beri elbiselerinin yardımsever bir komşu tarafından dikildiğini söylüyor. 

Lupita ise ikizi Carmen ile birbirinin duygularını anlayabildiğini söylüyor. Öyle ki ikizlerin aynı rüyayı gördüğü bile olmuştu. 

Hayatı birbirine yakın yaşamak günden güne zorlaşsa da ikizler birbirlerinden bıkmadıklarını, kendi müziklerini dinlediklerini ve kendi aktivitelerini yaptıklarını söylüyor.

İkizler gelecekte veteriner olmak istediklerini dile getirirken Lupita aynı zamanda komedi yazarı olmak istediğini belirtiyor.