Dünya Biden'dan bir gaf daha! 'Harika bir başkan'

Biden'dan bir gaf daha! 'Harika bir başkan'

Paylaş
Biden'dan bir gaf daha! 'Harika bir başkan'

ABD Başkanı Joe Biden, büyük bir gafa daha imza attı. Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in doğum gününü kutlayan Biden, Harris için 'harika bir başkan' ifadelerini kullandı.

Posta.com.tr | Tüm dünyada yaptığı konuşmaların ardından boşlukla selamlaşarak konuşmayı sürdürmesi ve ilginç hareketleri ile gündem olan ABD Başkanı Joe Biden, bu kez ile çok konuşulacak bir gafa imza attı.

Haberin Devamı

Hinduizm'de önemli bir gün olan Diwali'nin kutlanması için 20 Ekim'de Beyaz Saray'da düzenlenen protokolde konuşma bakan Biden, burada kendisinin yardımcısı olan Kamala Harris'in doğum gününü de kutladı.

"HARİKA BİR BAŞKAN" GAFI

Konuşmasında, "Harika bir başkanın doğum günün kutlu olsun" ifadelerini kullanan Biden'ın sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemi oldu.

Biden aynı konuşmada, 58 yaşına giren Harris'in yalnızca 30 yaşında olduğunu söyleyerek şaka da yaptı.

İLK GAFI DEĞİL

Geçtiğimiz hafta ise Beyaz Saray'da gerçekleştirilen başka bir etkinlikte Joe Biden, bu konu henüz oylanmamış olan öğrenci borçlarının affının kongreden geçtiğini söyleyerek başka bir gafa daha imza atmıştı.

Biden aynı zamanda, oğlu Beau'nun Irak'ta hayatını kaybettiğini söylemişti ancak Beau ABD'nin Maryland eyaletinde kanser sebebiyle hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı