Dünya Bir türlü ölmedi, polisi aradı

Bir türlü ölmedi, polisi aradı

Paylaş
Bir türlü ölmedi, polisi aradı

İngiltere'de sıra dışı bir olay yaşandı. Kanser hastası eşini öldüren adam, ardından kendi canına kıymak istedi. Ancak ne yaptıysa bir türlü başarılı olamadı. En sonunda polisi aradığında gerçek ortaya çıktı. Adam, eşiyle bir intihar anlaşması yapmıştı.

Mart 2021’de Graham Mansfield (73), 40 yıllık eşi Dyanne’in (71) boğazını kesti. Ancak bunu öfkeden yapmamıştı. Eşine verdiği sözü tutuyordu. Kanser hastası eşi, acılarına son vermesi için kendisini öldürmesini istemişti. Ardından kendi boğazını kesti. Bir şey olmayınca bu kez bileklerini kesti. Hâlâ ölmeyince bu kez kendi başına çekiçle vurdu. Yine sonuç alamayınca da eşinin ilaçlarını içti. Aradan 12 saat geçtiğinde halen ölmemişti.

Haberin Devamı

2 YILLIK HAPIS CEZASI ERTELENDİ

Sonunda polisi aradı. Bu hafta yapılan karar duruşmasında mahkeme, Graham Mansfeild’ı ‘eşini öldürmek’ten suçlu buldu. Ancak karı-kocanın intihar anlaşması yaptığı ve Graham Mansfield’ın eşini ona duyduğu aşk nedeniyle öldürdüğü gerekçesiyle sadece 2 yıl hapis cezası verildi. Cezası ertelenen Graham Mansfield, eşini öldürdüğü eve geri döndü. Graham Mansfield “Tek yaptığım eşime verdiğim sözü tutmaktı. Bu yasayı çiğniyorsa, yasa yanlıştır” dedi.