Dünya Canavar anne! 3 yaşındaki oğlunu öldürmek için başvurduğu yöntem kan dondurdu

Canavar anne! 3 yaşındaki oğlunu öldürmek için başvurduğu yöntem kan dondurdu

Paylaş
Canavar anne! 3 yaşındaki oğlunu öldürmek için başvurduğu yöntem kan dondurdu

Florida'da bir annenin 3 yaşındaki oğlunu öldürmek için başvurduğu yöntem kan dondurdu. Kadını sahte site sayesinde yakalayan polisler soruşturma başlattı.

Floridalı 18 yaşındaki anne Jazmin Paez, üç yaşındaki bebeğini öldürmek için ürkütücü bir yönteme başvurdu. İnternette araştırma yapan Paez, tetikçi kiralamaya çalıştı. Sahte bir suikastçı kiralama sitesine giren Paez, çocuğunun görüntüsü ve nerede olabileceği hakkında ayrıntılı bilgiler içeren bir ilan yayınladı. Elbette sitenin sahte olduğundan ve polisle bağlantılı olduğundan habersizdi.  

Haberin Devamı

DEHŞETE DÜŞÜP POLİSE HABER VERDİ

Polis belgeleri, 18 yaşındaki Paez'in var olmayan tetikçiye 3 bin dolar teklif ettiğini gösterdi. Sahte web sitesinin sahibi Robert Innes, her gün yüzlerce kişinin kiralık katil tutmak için sitesine girdiğini söylüyor. Ancak Paez'in talebi karşısında dehşete düşüp tüm bilgileri polise ilettiğini sözlerine ekliyor. 

Polis, talepte kullanılan bilgisayarın IP adresini aldı. Bu bilgiler Paez'in evindeki bilgisayarla eşleşti. Daha sonra tetikçi kılığına giren bir müfettiş, talebini onaylayan ve cinayet için şüpheliyle temasa geçti.

EVİNE BASKIN YAPILDI

Paez'in evine baskın düzenleyen polisler, içerideki bilgisayarda web sitesinin hâlâ açık olduğunu fark etti ve genç kadını tutukladı. 

Haberin Devamı

Mahkeme kayıtlarına göre Paez birinci dereceden cinayete azmettirme ve iletişim cihazını yasa dışı kullanmakla suçlandı. Miami-Dade hapishanesine götürülen kadının kefaletle serbest kalıp kalmayacağı belli değil.

Innes'in sahte kiralık katilsitesi, tetikçi tutmak isteyen düzinelerce şüphelinin tutuklanmasını sağladı.