Dünya Cani katil hapiste öldü: Cesedini kimse almaya gelmeyince çareyi böyle buldular

Cani katil hapiste öldü: Cesedini kimse almaya gelmeyince çareyi böyle buldular

Paylaş
Cani katil hapiste öldü: Cesedini kimse almaya gelmeyince çareyi böyle buldular

Birleşik Krallık'ta 3 genç kızı öldürmek ve istismar etmekten cezaevine giren cani seri katil Peter Tobin, 76 yaşında öldü. Caninin cesedini ailesinden kimse almaya gelmeyince yetkililer çareyi 'onu imha etmekte' buldu.

Posta.com.tr | 1991 ve 2006 yılları arasında işlenen üç cinayet ve tecavüzden dolayı Edinburgh Hapishanesi'nde ömür boyu hapis cezasına çarptırılan İskoç seri katil Peter Tobin, kaldığı cezaevinde geçen hafta 76 yaşında öldü. Seri katilin sadece 3 cinayet işlediği tespit edilmesine rağmen daha fazla cinayet işlediğine ve en az 7 cinayetle daha bağlantısı olduğuna inanılıyor. 

Haberin Devamı

Ölümünün ardından diğer cinayetlerle ilgili bir kanıt bulmak amacıyla Tobin'in cezaevindeki hücresi polis tarafından araştırılmaya başlandı. Tobin, ağustos ayında hapishanede düşerek kalçasını kırdığı için hastaneye kaldırıldı ve ölene kadar bu hastanede kaldı.

CESEDİNİ KİMSE ALMAYA GELMEDİ

Tobin'in ölümünün ardından hiçbir aile üyesi cesedini almaya gelmedi. Durum böyle olunca Edinburgh Belediye Meclisi katilin cesedinin yakılması ve imha edilmesi için düzenlemeler yapmak zorunda kaldı. Tobin'in cesedi yakıldıktan sonra külleri gizlice denize atıldı.Konuyla ilgili Sunday Mail'e konuşan bir kaynak "Ölümünün ardından bu mesele çabucak halledildi. Seri katillerin kalıntılarının denize atılması en iyi seçenek olarak kabul edildi" dedi.

Haberin Devamı

Katil Peter Tobin

TUVALETE ATMAK İSTEDİ

Tobin'in kurbanlarından biri olan Vicky Hamilton babası ise katilin küllerini almak ve tuvalete atmak için talepte bulundu. 

Peter Tobin'in ölüm nedeni hakkında birçok belirsizlik var. Tobin'in ölümcül bir kanserden muzdarip olduğu iddia ediliyor. Tobin'in ölmeden önce ilaç içmeyi ve yemek yemeyi reddettiği ifade edildi. Edinburgh Belediye Meclisi, Tobin'in cesedinin yakıldığını doğruladı. 

Tobin, 1991'de 15 yaşındaki Vicky Hamilton'u öldürmek, 2006'da 23 yaşındaki Angelika Kluk'a tecavüz edip öldürmek ve 1991'de 18 yaşındaki Dinah McNicol'u öldürmekten üç kez müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.