Dünya Canilerin yüzsüzlüğü! Biri öz kızına 24 yıl tecavüz etti, diğeri cinayet işledi

Canilerin yüzsüzlüğü! Biri öz kızına 24 yıl tecavüz etti, diğeri cinayet işledi

Paylaş
Canilerin yüzsüzlüğü! Biri öz kızına 24 yıl tecavüz etti, diğeri cinayet işledi

Tüm dünyada şok etkisi yaratan iki olayda canilerin sözleri duyanlara 'pes' dedirtti. Katil Farouk Abdulhak, 'Yargılanmaya gelecek misiniz?' sorusuna kan donduran bir yanıt verirken, öz kızına 24 yıl boyunca tecavüz eden Josef Fritzl'in savunması dehşete düşürdü.

Yemen'in en zengin ve en güçlü isimlerinden biri olan 'Şeker Kralı' lakaplı Shaher Abdulhak'ın oğlu Farouk Abdulhak (35), 2008'de İngiltere'de Norveçli sevgilisi Martine Vik Magnussen (23) ile bir bardan çıkarken görüldü. Ertesi sabah genç kadının cesedi bulundu. Cinayet zanlısı Farouk Abdukhak'ın olaydan birkaç saat sonra babasının özel jetiyle Yemen'e gittiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

15 yıldır Yemen'de yaşayan gence İngiliz yayın kuruluşu BBC ulaştı. İlk kez genç kadını öldürdüğünü itiraf eden Farouk, olayın bir 'seks kazası' olduğunu öne sürdü.

Yargılanmak için İngiltere'ye dönüp dönmeyeceği sorusunu ise "Oranın havasını sevmiyorum" diyerek olumsuz yanıtladı.

KIZINA 24 YIL BOYUNCA TECAVÜZ ETTİ

2008'de Avusturya'dan gelen bir haber dünyada şok etkisi yaratmıştı. Josef Fritzl (87) adlı adam, öz kızı Elizabeth'i 24 yıl boyunca evinin bodrumunda tutsak tutmuş, genç kıza tecavüz etmiş, bu tecavüzlerden 7 çocuk dünyaya gelmiş ve biri ölmüştü.

Fritzl'ın ölen bebeğin cesedini yaktığı belirlenmişti. Hakkında film de yapılan olayın ardından Fritzl'a müebbet hapis cezası verilmişti.

Fritzl, avukatı aracılığıyla yazdığı kitapta kendini 'iyi bir adam' ve 'sorumlu bir aile adamı' olarak tanımladı. 'Josef F.'nin Uçurumları' adlı kitapta cezaevinde kendisine yüzlerce aşk mektubu geldiğini de öne sürdü.

Haberin Devamı