Dünya 'Ceset' ihbarını alan polis, kapısına dayandı! Gerçek çok farklı çıktı

'Ceset' ihbarını alan polis, kapısına dayandı! Gerçek çok farklı çıktı

Paylaş
'Ceset' ihbarını alan polis, kapısına dayandı! Gerçek çok farklı çıktı

Arabanın bagajındaki cismi gören mahalle sakinleri 'ceset' ihbarıyla polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler arabanın sahibini bulduklarında gerçeğin bambaşka olduğu ortaya çıktı.

TikTok'ta kendini Melita olarak tanıtan Toria Townsend adlı kadın, kapısına polis ekipleri gelince şaşkına döndü. Mahalleliden 'ceset' ihbarı aldığını söyleyen polisin karşısında dehşete düşen Melita'ya arabasının bagajından saç sarktığı söylendi. 

Haberin Devamı

Melita'nın kapısına gelen polis, "Sizinle ilgili bir telefon aldık, kuaför müsünüz?" diye sordu. Melita polisin saçmaladığını ve kuaför olmadığını söyledi. 

Ancak polis memuru "Bagajınızdan saç sarkıyor" dediği zaman Melita şaşkına döndü. Polis, Melita'dan dışarı çıkmasını ve arabasını göstermesini istedi. 

Arabasının anahtarlarını alan Melita, bagajının arkasına baktığından upuzun bir saçın sarktığını gördü. Polisere "Aman Tanrım bu benim peruğum!" diyen kadın kendini gülmekten alamadı. 

Evinin güvenlik kamerası görüntülerini TikTok hesabından paylaşan Melita, daha sonra Insider'a açıklama yaptı. 30 yaşındaki kadın o gün kuaför randevusuna gittiğini söyleyerek şunları açıkladı:

Saç randevuma geç kaldım ve peruğumu bagaja fırlattım. Nereye düştüğüne dikkat bile etmedim. İnsanların bana ışıklarda beklerken neden ters ters baktığını anlayamamıştım.

Melita ayrıca mahallelinin endişe edip ihbarda bulunmasından dolayı minnettar olduğunu söyledi. 

Haberin Devamı