Dünya Cinsel organ büyütme videolarıyla tanınıyordu... Youtuber'ın gizemli ölümü

Cinsel organ büyütme videolarıyla tanınıyordu... Youtuber'ın gizemli ölümü

Paylaş
Cinsel organ büyütme videolarıyla tanınıyordu... Youtuber'ın gizemli ölümü

Leo Rex olarak bilinen 34 yaşındaki Amerikalı sosyal medya fenomeni Laith Abdallah Algaz, Tayland'ın en popüler turist merkezi olan Pattaya'da kaldığı evde ölü bulundu. Rex'in üzerinde yalnızca siyah tişörtünün bulunduğu, evinde ise uyuşturucu ve reçeteli ilaçlarla dolu olduğu ortaya çıktı.

Posta.com.tr | Asıl adı Laith Abdallah Algaz olan Amarikalı Youtuber Leo Rex, 123 binden fazla abonesi olan Leo and Longevity' adlı bir YouTube kanalının sahibiydi. Genellikle egzersiz ve gıda takviyeleri hakkında tavsiyelere veren Leo'nun en çok izlenen videoları 'cinsel organ büyütme' ile ilgili olanlardı. 

Haberin Devamı

Tayland'ın en popüler turizm bölgelerineden biri olan Pattaya'daki bir dairede kalan Leo, Amerikalı arkadaşı Charles Anthony Hughes'ın aramalarına cevap vermeyince olay patlak verdi. Leo'dan haber alamadığı için evine giden arkadaşı, Youtuber'ın cansız ve yarı çıplak bedenini yerde buldu. Hughes, olay yerine hemen polisleri çağırdı. 

4 SAAT ÖNCE ÖLMÜŞ

Leo'nun evine gelen polis ekipleri 34 yaşındaki Youtuber'ın en az 4 saat önce ölmüş olduğunu keşfetti. Leo'nun cesedinin üzerinde sadece siyah tişörtü vardı, belden aşağısı çıplaktı, ağzından ve burnundan kan geliyordu ve sol gözünde morluk vardı. 

Youtuber'ın evindeki kıyafetler her yere dağılmıştı, banyodaki ve tuvaletteki raflar tahrip edilmiş, eşyalar etrafa dağılmıştı. Polise göre Leo, olay yerinde ölmüştü. 

Haberin Devamı

EVİNDEN ÇIKANLAR ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Leo'nun evini araştıran polis ekipleri anksiyete ilaçları, uyku hapları, steroidler, uyuşturucular ve antidepresanlar buldu. 

Leo'nun 25 yaşındaki arkadaşı Aicha Humera Rattanaphan, çektiği videoda olaya dair detayları şu sözlerle anlattı.

Arkadaşları ondan haber alamayınca cesedi bulundu. Evinin kapısı kilitliydi bu yüzden yedek anahtarla içeri girdiler. Evde yalnız yaşıyordu, çok fazla ziyaretçisi yoktu.

Polisler, Leo'nun ölmeden önce yanında kalan kadını sorgulayacaklarını söylerken güvenlik kameralarını kontrol ederek olası şüphelilerle görüştüklerini ifade etti. 

Odadaki eşyaların dağılmış olması, polisi bir cinayet olabileceği konusunda şüphelendiriyor. Leo'nun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

TikTok'un içerik çeşitliliğini zenginleştiren ekip: NEDİR? TikTok hem sıra dışı içerikleri hem de hıza büyümesiyle uzun süredir gündemdeki yerini koruyor. Tabi bir içerik üretici olarak takipçi kazanmak ve bu platformdaki verimliliği artırmak da önemli. Biz de TikTok’ta içerik üretmenin önemi, TikTok’un içerik üreticilere sunduğu avantajlara ek platformda farklı tarzda içerikler üreten Nedir? kanalının doğuşu ve içerik tarzını Ediz Akatlar, Barış Dicle Sözbir ve Sahra Sözbir ile konuştuk.