Dünya Çok istediği soyadına kavuşamadan hayatını kaybetti

Çok istediği soyadına kavuşamadan hayatını kaybetti

Paylaş
Çok istediği soyadına kavuşamadan hayatını kaybetti

Yakışıklılığıyla 1960 ve 70’lere damgasını vuran Fransız aktör Alain Delon’un (87) oğlu olduğunu iddia eden ve Ari Bolougne ismiyle tanınan Christian Aaron Boulogne (60), Paris’teki evinde ölü bulundu.

Yetkililer, bulunan cesedin çoktan çürümeye başlamış olduğunu söyledi. Ari Boulogne ile aynı evde yaşayan 58 yaşındaki kadın ile 21 yaşındaki oğlu gözaltına alındı. Fotoğrafçılık yapan Ari Boulogne son 1 yıldır tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşıyordu.

Haberin Devamı

ANNESİ ÜNLÜ ŞARKICI

Çapkınlığı ve ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla tanınan Alain Delon’un, Anthony Delon, Alain-Fabien Delon ve Anouchka Delon adında 3 çocuğu var. Ari Boulogne ise kendi iddiasına göre; Alain Delon’un 1962’de Alman şarkıcı Nico’yla olan ilişkisinden dünyaya geldi. Ancak Alain Delon bu iddiayı hiçbir zaman kabul etmedi. Oysa Ari Boulogne, Alain Delon’a ikizi kadar benziyordu. Sonunda Alain Delon’un annesi Edith Boulogne, Ari Boulogne’yi evlat edindi.

SOKAKLARA DÜŞMÜŞTÜ

Annesinden nefret ettiğini her fırsatta dile getiren Alain Delon, Ari’nin kendisinden olmadığını öne sürmeye devam etti. Annesi Nico’yu 1988’de kaybeden Ari Boulogne uyuşturucu bağımlısı oldu ve evsiz kaldı. 90’lı yılları sokakta yaşayarak geçiren Ari Boulogne sonradan kendini toparlayarak fotoğrafçılık yapmaya başladı. 2019’da Alain Delon’a babalık davası açmaya karar verdi. İsviçre vatandaşlığı da bulunan Alain Delon’a Fransa’da açılan davadan aktörün İsviçre’de yaşadığı gerekçesiyle sonuç çıkmadı.

Haberin Devamı