Dünya Eğlence için DNA testi yapan anneye şok

Eğlence için DNA testi yapan anneye şok

Paylaş
Eğlence için DNA testi yapan anneye şok

Genetikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için DNA testi yapan aile, sonuçlar karşısında şok geçirdi. Johnson ailesi, tüp bebek tedavisi hakkında öğrendikleri mide bulandırıcı gerçekle sarsıldı.

Posta.com.tr | ABD'de yaşayan Johnson ailesi, 'eğlenmek için' kendilerine DNA testi yaptırdı. 47 yaşındaki Donna Johnson ve 47 yaşındaki kocası Vanner, ailelerinin diğer üyeleriyle soy ağaçlarını çıkarabilmek için projeye katıldı. 18 yaşındaki Vanner Jr ve 12 yaşındaki Tim, genetik mirasları hakkında daha fazla şey öğrenmenin bir yolu olarak ebeveynleriyle birlikte geçmişlerini araştırdılar, ancak sonuçlar gelince bir hata yapıldığını düşündüler. Biraz araştırmayla, Donna ve kocasının yıllar önce başvurdukları tüp bebek yöntemi hakkındaki mide bulandırıcı gerçeği öğrenmeleri uzun sürmedi. 

Haberin Devamı

Fıtık sorunu ve ameliyat sonrası hasara nedeniyle  tüp bebek tedavisi gören çiftin doğal yolla hamile kalması imkansız hale gelmişti. Zira ilk oğulları Tim'in doğumu da bir 'mucizeydi'. 

İlk DNA testlerinden altı hafta sonra aile, 12 yaşındaki çocukları Tim'in kendileriyle biyolojik olarak akraba olmadığını ve hastanede bir karışıklık olduğunu öğrendi. 

BİYOLOJİK AİLESİNİ BULDULAR

Büyük oğulları Vanner, Tim'e gerçeği söyledikten sonra aile birbirine daha da bağlandı. Donna, en küçüklerinin haberi "çok olgun bir şekilde" ele aldığını ve Tim'in daha sonra ailenin onayıyla biyolojik babasının peşine düştüğünü ekledi.

Aile daha sonra kendilerinden 8 saat uzakta yaşayan Tim'in biyolojik ailesine ulaştı. 

Haberin Devamı

Tim'in biyolojik ailesi Devin ve eşi Kelly, 14 yıl önce embriyo implantı için aynı klinikte bulunmuşlardı. Aileler hala birbirleriyle iletişim halinde ve klinikteki karmaşa nedeniyle mahkemeye başvurmadan anlaşabildiler.