Dünya Jeffrey Epstein, Bill Gates'e şantaj yapmış! Yasak ilişki tehdidi

Jeffrey Epstein, Bill Gates'e şantaj yapmış! Yasak ilişki tehdidi

Paylaş
Jeffrey Epstein, Bill Gates'e şantaj yapmış! Yasak ilişki tehdidi

İstismarcı milyarder Jeffrey Epstein'ın Bill Gates'e yaptığı şantaj yıllar sonra ortaya çıktı. Epstein, o dönem 20'li yaşlarda olan Rus briç oyuncusu Mila Antonova ile yasak ilişki yaşayan Bill Gates'i ifşalamakla tehdit ederek para aldığı iddia ediliyor.

Posta.com.tr | ABD’de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan tutuklanan Jeffrey Epstein, tutuklu yargılandığı hapishanede hayatını kaybetmişti. 

Haberin Devamı

Wall Street Journal'a konuşan bir kaynağa göre Epstein, Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates'i o zamanlar 20'li yaşlarında olan bir kadınla ilişkisi olduğu iddiasıyla tehdit etti. Yasak ilişkinin 2010 yılında gerçekleştiği belirtiliyor. Ancak 3 yıl sonra Epstein'ın Mila Antonova ile tanıştığı ve kadının 2013'te bir yazılım kodlama okuluna gitmesi için para ödediği bildirildi.

Beş yıl sonra, Epstein'ın Gates'e, kodlama okulunun masraflarını geri ödemesini isteyen e-posta gönderdiği ve buna uymadığı takdirde ilişkinin ayrıntılarını açıklamakla tehdit ettiği iddia edildi. Gates'in bu talebe uyup uymadığı açıklanmadı. 

Bill Gates, genç kadınla bir kez daha bir araya geldiğini inkâr etmedi. Ancak Mila Antonova ile ilişkisini hiçbir zaman kamuoyuna açıklamadı.

Haberin Devamı

'TEHDİT ETMEK İÇİN GEÇMİŞTEKİ İLİŞKİSİNDEN YARARLANDI'

WSJ'ye konuşan Gates'in sözcüsü, "Bay Gates, Epstein ile yalnızca hayırsever amaçlarla görüştü. Bay Gates'i bu konuların ötesine çekmekte defalarca başarısız olan Epstein, Bay Gates'i tehdit etmek için geçmişteki bir ilişkisinden yararlanmaya çalıştı" dedi.

Gates, 27 yıllık evliliğin ardından eşi Melinda'dan boşanmıştı. Çift ayrılsa da ortak kuruluşları olan Bill ve Melinda Gates Vakfı aracılığıyla hayırsever işler yürütmeye devam ediyor.