Dünya Dehşet evi! Saldırganın kimliği şoka uğrattı: 3 çocuk ölü, 2 çocuk yaralı

Dehşet evi! Saldırganın kimliği şoka uğrattı: 3 çocuk ölü, 2 çocuk yaralı

Paylaş
Dehşet evi! Saldırganın kimliği şoka uğrattı: 3 çocuk ölü, 2 çocuk yaralı

ABD’nin Teksas eyaletinde bir evde üç çocuk ölü, iki çocuk yaralı bulundu. Çocuklara annelerinin saldırdığı ortaya çıktı.

ABD'nin Teksas eyaletinde bağlı Italy kasabasında polis, ihbar üzerine gittiği evde dehşet manzarasıyla karşılaştı. Üç çocuk bıçaklanarak öldürülmüş, iki çocuk yaralanmıştı. Çocukların annesi şüpheli olarak gözaltına alındı. Çocukların başka bir akrabalarının korumasında olduğu anlaşıldı. Anneleriyle görüşmelerine kısıtlı izin veriliyordu.

Haberin Devamı

HABERSİZCE GİTTİ

Ancak annenin evi habersiz ziyaret ettiğini öğrenen bir çocuk koruma birimi görevlisi durumu şüpheli bulup eve gitti. Çocukların hepsini kanlar içinde bulan görevli yardım çağırdı. İlkokul çağındaki çocukların velayetinin neden annelerinden alındığı ve annelerinin neden saldırdığı araştırılıyor.

Teksas'ta 2016'da iki çocuğunu komşu evindeki küvette boğarak öldüren Sheborah Latrice Thomas, önceki gün 40 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

BABALARI EVDE YOKKEN 5 ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜ

Yaşları 3 ile 15 arasında değişen 5 çocuğunu öldürdüğü gerekçesiyle ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Lhermitte, 2019 yılında şartlı tahliye edilerek, bir psikiyatri kliniğinde tedavi altına alınmıştı.Yaşları 3 ile 15 arasında değişen 5 çocuğunu öldürdüğü gerekçesiyle ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Lhermitte, 2019 yılında şartlı tahliye edilerek, bir psikiyatri kliniğinde tedavi altına alınmıştı.

Haberin Devamı

Lhermitte, 28 Şubat 2007’de eşi ve çocukların babası Bouchaib Moqadem’in aile ziyareti için Fas’ta bulunduğu sırada 5 çocuğunu öldürmüştü.

Öğretmen olan Geneviève Lhermitte, 15 yaşındaki Yasmina, 12 yaşındaki Nora, 10 yaşındaki Miryam, 7 yaşındaki Mina ve 3 yaşındaki Mehdi’yi teker teker banyoya çağırarak katletmişti.

Rahatsızlığınının artması üzerine Charleroi'deki Leonardo da Vinci Hastanesi’ne kaldırılan 56 yaşındaki Lhermitte, “Dayanılmaz psikolojik ıstırap nedeniyle” ötanazi talebinde bulundu.

BBC Türkçe'nin haberine göre, avukat Nicolas Cohen, Belçika makamları tarafından bu talebi uygun bulunan Geneviève Lhermitte’nin, 28 Şubat Salı günü hastanede ötanazi yoluyla hayatını sonlandırdığını açıkladı.