Dünya DNA testiyle ortaya çıktı! Son isteğini yerine getirdi

DNA testiyle ortaya çıktı! Son isteğini yerine getirdi

Paylaş
DNA testiyle ortaya çıktı! Son isteğini yerine getirdi

İngiltere'de ailesinin ararken ömrü yetmeyen adamın son arzusunu oğlu yerine getirdi. Babasına son günlerinde hemşirelik edenin öz kuzeni olduğunu öğrendi.

Kanada'da yaşayan İngiliz işletme koçu Ian Harrison'ın (66) babası Peter, hiç tanışmadığı ailesini arıyordu. Annesi Peter'a henüz 15 yaşındayken babası Percy'nin dünya savaşında öldüğünü söylemişti. Ancak bu doğru değildi.

Haberin Devamı

BABASINI ARAMAYA BAŞLADI

Annesinin başka biriyle ilişkisini gizlemek için kendisine yalan söylediğini öğrenen Peter, babasını aramaya başladı. Ancak Peter, kansere yakalandı ve 2003'te 67 yaşında öldü. Ian, babasının bu son arzusunu yerine getirmek için dedesi ve onun ailesini aramaya devam etti.

SOYAĞACI SİTESİNDE BULDU

2021’de bir soyağacı sitesine girdi, DNA testini vererek bir kuzenini buldu. İletişime geçti. Kuzeni Lynda’nın, yani babasının yeğeninin babasına son anlarında bakan kişi olduğunu bu sayede öğrendi. Ian, babasının nerede ve nasıl öldüğünü anlatınca Lynda’nın o hastanede babasından sorumlu ekipte yer aldığı ortaya çıktı.

DUYGULU ANLAR

İki kuzenini daha bulan Ian, hepsiyle buluşma organize etti. Kuzenlerinin hepsinin babasına olan benzerliği karşısında Ian duygulu anlar yaşadı. “Her buluştuğumuzda babama benzeyen özelliklerini keşfediyorum” dedi

Haberin Devamı