Dünya Doğumda ayrılan ikizler 13 yıl sonra kavuştu

Doğumda ayrılan ikizler 13 yıl sonra kavuştu

Paylaş
Doğumda ayrılan ikizler 13 yıl sonra kavuştu

Vietnam’da doğduktan sonra farklı ülkelerdeki ailelerde büyüyen ikizler, 13 yıl sonra ilk kez tanıştı. Bir daha ayrılmayı düşünmüyorlar.

Vietnam'da 1998'de yoksul bir ailede dünyaya gelen ikizler Isabella Solimene ve Ha Nguyen, doğar doğmaz ayrıldı. Anneleri, bakamayacağını anlayınca Ha'yı teyzesine verdi, Isabella'yı da kimsesizler yurduna. Isabella burada dört yıl kaldıktan sonra bir aile tarafından evlat edinilip ABD'ye götürüldü. Chicago'da büyüdü. Isabella'nın üvey annesi ikizlerin psikolojisini anlatan kitaplar okuduktan sonra harekete geçti.

Haberin Devamı

BİRLİKTE YAŞIYORLAR

Kızının ikiziyle tanışması gerektiğine kadar verdi. 2008’de Vietnam’a gitti. Burada kimsesizler yurtlarıyla görüştü. İpuçlarını topladı ve sonunda Ha’yı buldu. İkizleri 2011’de Vietnam’da bir araya getirdi. Kardeşlerin kaynaşması biraz zaman aldı. Birbirlerini keşfettikçe sevmeye başladılar.

2016’da Ha, ikizine yakın olmak ve eğitim için ABD’ye gitti. Sonra ikizler aynı üniversiteyi kazandı. Artık hiç ayrılmayı düşünmeyen ikizlerin hayatını Erika Hayasaki kitaba dönüştürdü.