Dünya Dördü de aynı gün cinayete kurban gitti! Seri cinayetlerde şoke eden bağlantı

Dördü de aynı gün cinayete kurban gitti! Seri cinayetlerde şoke eden bağlantı

Paylaş
Dördü de aynı gün cinayete kurban gitti! Seri cinayetlerde şoke eden bağlantı

Idaho Üniversitesi'nde meydana gelen korkunç cinayetlerin üzerindeki sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. 4 gencin cinayetinin, yaklaşık 3 yıl önce meydana gelen korkunç bir olayla ilgili şoke eden detayı ortaya çıktı.

Posta.com.tr | ABD'de Şükran Günü tatili öncesinde Idaho Üniversitesi, korkunç bir seri cinayete sahne oldu. Idaho'da yaşayan ve burada üniversite okuyan 20 yaşındaki Ethan Chapin, 21 yaşındaki Madison Mogen, 20 yaşındaki Xena Kernodle ve 21 yaşındaki Kaylee Goncalves'in cansız bedenlerine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Chapin ve Kernodle'ın sosyal medyalarında yapılan araştırmalarda ikilinin bir ilişki içinde olduğu öğrenilirken, genç kızın Chapin'in doğum günü yazdığı, "Hayat seninle birlikte çok daha güzel. Seni seviyorum" notu dikkat çekti.

"AŞKTAN, KAVGALARDAN VE HAYATTAN GERİ DURMADI"

Hayatını kaybeden Chapin'in Washington'dan olduğu belirlenirken Mogen ve Gonclaves'in ise Idaho'nun yerlisi olduğu ortaya çıktı.

Goncalves'ın ailesi ise kaybettikleri kızlarının onların savunucusu olduğunu söyledi. Kız kardeşi Alivea yaptığı açıklamada, "O tam bir ortanca çocuktu. Sertti ama adildi. Aklına koyduğu her şeyi kesinlikle yaptı. Aşktan, kavgalardan ve hayattan geri durmadı. Kaylee hayatı çok iyi yaşıyordu ve sürekli bir macera istiyordu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN KORKUNÇ ŞEY"

Polis şefi James Fry, bilincini kaybetmiş bir kişinin olaydan saatler sonra 911'i aramasına cevap verdiklerini ve bölgeye gittiklerinde gördükleri cinayeti 'hayatlarında gördükleri en korkunç şey' olarak tanımladı.

Polis ekipleri olay yeri ile ilgili çok detay vermekten kaçınsa da duvarlara kanların sıçradığını ve oraya vardıklarında kanların duvarlardan aşağı aktığını gördüklerini ifade etti. Olayla ilgili şüpheli ya da şüpheliler aranmaya devam ederken, bu arama Oregon eyaleti geneline genişletildi.

Gençlerin kaldığı odanın kapısının kilitli olup olmadığı ise bilinmezken, yetkililer cinayetlerin sivri uçlu bir cisimle işlendiğini düşünüyor.

ŞOKE EDEN BAĞLANTI!

Polis ekipleri, 4 genci öldüren katilin, 2021 yılının Ağustos ayında Travis ve Jamilyn Juetten'in evine suratında maskeyle gizlice girerek onları bıçaklayan katil ile aynı olabileceğini açıkladı.

Travis, saldırı anında kendisini ve eşini savunmaya çalışsa da katilin elindeki bıçaktan kurtulamadı. Jamilyn ise 19 kez bıçaklanmasına rağmen bir mucize eseri hayatta kalmayı başardı.

İKİ OLAYIN BENZERLİKLERİ

İki olay yeri arasında 640 kilometre uzaklık olmasına rağmen benzerlikler azımsanamayacak kadar fazla. İki evde de kurbanlar uykudayken olay meydana geldi. İki evde de olaydan habersiz olarak uyuyan ve hayatta kalanlar bulunuyor. İki eve de katil, gece geç saatlerde herkesin uyuduğunu düşündüğü bir vakitte girerek kurbanlarını öldürdü.

Haberin Devamı

Fry, polis ekiplerinin iki olay arasında olası bir bağlantı aradığını belirtti. Polis ekiplerinin içinde bazıları ise bu vakaların bağımsız olduklarını ve tamamen farklı katiller tarafından işlendiğini düşünüyor.