Dünya Dünya Kraliçe'nin ihanetini konuşuyor! Eski enişte itiraf etti...

Dünya Kraliçe'nin ihanetini konuşuyor! Eski enişte itiraf etti...

Paylaş
Dünya Kraliçe'nin ihanetini konuşuyor! Eski enişte itiraf etti...

Dünya, İspanya Kraliçesi Letizia’nın eski eniştesinden gelen bir iddiayla sarsıldı. Letizia’nın kız kardeşi Telma Ortiz ile 2 yıl evli kalan Jaime Del Burgo, bu evlilikten önce Kraliçe ile ilişki yaşadığını öne sürdü. İddiaya göre; Letizia henüz haber spikeri iken başlayan ilişki, 2004’teki kraliyet düğününden sonra da devam etti ve 2011’de bitti.

Letizia Ortiz 2004’te o dönem İspanya Prensi olan Felipe ile evlendiğinde dünya basını bu olayı ‘peri masalı’ olarak adlandırmıştı. Sebebi ise sonradan sıkça görülecek olan, fakat o dönemde ender rastlanan kraliyet ailesinden birinin ‘sıradan bir vatandaş’ ile evlenmesiydi. Düğünden önce haber spikeri olan Letizia artık İspanya’nın kraliçesi. Fakat yeni çıkan bir kitap ‘peri masalı’nın arkasında ihanet yaşandığını öne sürdü. Gazeteci Jaime Peñafiel, Kraliçe Letizia’nın kız kardeşi Telma Ortiz’in eski kocası Jaime Del Burgo ile yaptığı röportajları ‘Letizia ve Ben’ adıyla kitaplaştırdı.

Haberin Devamı

EVLİLİKTEN SONRA 7 YIL

Kitapta Letizia’nın henüz haber spikeriyken Burgo ile tanışıp ilişkiye başladığı öne sürülüyordu. İddiaya göre; bu ilişki 2004’teki Letizia ile Felipe’nin evliliğinden sonra da devam etti. 2011’de Letizia, Burgo’yu telefonla arayarak ilişkiyi bitirdi. Burgo, bu ilişki bittikten 1 yıl sonra sadece 2 aylık flört döneminin ardından Letizia’nın kız kardeşi Telma Ortiz ile evlendi. Bu evlilik de 2 yıl sürdü ve 2014’te sona erdi. Kitabın piyasaya çıkmasıyla birlikte birçok kişi iddianın yalan olduğunu öne sürdü.

‘KANIT’ FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

Bunun üzerine Burgo, Letizia’nın ilk çocuğu Prenses Leonor’a hamileyken çekip bir notla birlikte kendisine gönderdiğini öne sürdüğü ve daha önce hiçbir yerde görülmemiş bir fotoğrafı X hesabından paylaştı. İddiaya göre; notta Letizia “Sevgilim. Senin şalını giyiyorum. Seni yanımda hissettiriyor. Benimle ilgileniyor. Beni koruyor. Tekrar buluşana kadar saatleri sayıyorum. Seni sevmek için. Buradan çıkmak için. Seninim” diyordu. Bu paylaşımın ardından Burgo’ya yönelik tepkiler daha da arttı. Bunun üzerine Burgo, X hesabını tamamen sildi.

Haberin Devamı

Konu hakkında hiçbir açıklama yapmayan Kral Felipe ve Kraliçe Letizia önceki gün hiçbir şey olmamış gibi bir etkinliğe katıldı. Ancak Kral Felipe’nin elinin sargılı olması dikkat çekti. Sargının sebebi açıklanmazken sosyal medyada Kral’ın sinirden duvarı yumrukladığı iddia edildi.