Dünya Dünyanın en küçük seri katili! Gözaltına alındığında gülümsüyordu

Dünyanın en küçük seri katili! Gözaltına alındığında gülümsüyordu

Paylaş
Dünyanın en küçük seri katili! Gözaltına alındığında gülümsüyordu

Hindistan'da yaşanan korkunç olay uzun zamandır dünya gündemindeki yerini koruyor. Ülkenin Bihar bölgesindeki Mushahar köyünde doğan çocuk, henüz 8 yaşındayken 3 kişiyi öldürmüştü. Yıllar önce yaşanan vahşetin ardından katil çocuğa ne olduğuna dair bazı iddialar var.

Posta.com.tr | Amarjeet Sada, Hindistan'ın Bihar bölgesindeki Mushahar köyünde doğdu. Ailesi geçinmek için çok zorlanıyordu ve Amarjeet 7 yaşındayken kız kardeşi dünyaya geldi. 

Haberin Devamı

Küçük çocuğun çok arkadaşı yoktu ve ağaçlara tırmanmak ya da mahallede dolaşmak gibi aktivitelerden hoşlanıyordu. 

Amarjeet'in teyzesi şehirde bir iş bulup aileyi ziyarete geldi. Yeni işine alışmaya çalışırken de çocuğunu Amarjeet'in ailesine bırakmak istedi. 

Teyzesi şehre gitmek üzere yola çıktıktan sonra, Amarjeet'in annesinin yiyecek almak için pazara gitmesi gerekti. Ve Amarjeet, küçük kız kardeşinin yanı sıra kuzenine de bakmak zorunda kaldı. 

Bebekle baş başa kalan Amarjeet,  bebeği çimdiklemeye ve dövmeye başladı. Ardından bebek ağlamaya başlayınca onu soluksuz bırakmak için boğdu. Amerjeet, kısa süre içinde bebeği boğarak öldürmüştü. 

Bebeğin cesedinden kurtarmak isteyen Amerjeet, onu çimlerin altına gömdü ve evine geri döndü. 

Haberin Devamı

POLİSE SÖYLEMEDİLER

Annesi geri geldiğinde her şeyi itiraf eden Amerjeet, babası tarafından dayakla cezalandırıldı. Ancak olayı polise bildirmediler ve teyzesi için bir hikaye uydurdular. 

Amarjeet'in bir sonraki kurbanı sekiz aylık kız kardeşi oldu. Küçük çocuk, anne ve babası uyurken bebeği boğarak öldürdü. 

Amerjeet'in amcasına göre, bazı aile üyelerinin çocuğun işlediği suçlardan haberdar olduğunu biliyordu ancak durumu 'aile meselesi' olarak görüyordu. 

Ancak 2007'de Amerjeet üçüncü bir bebeği daha öldürünce en sonunda trajedi silsilesi polise bildirildi. 

Amerjeet'in son kurbanı Kushboo adında altı aylık bir kız bebekti. Amarjeet'in komşusu olan bebeğin annesine uyurken kaçırıldığı söylendi. 

KÖYLÜLERE YERİNİ GÖSTERDİ

Birkaç saat sonra, Amarjeet'in bebeği boğduğunu ve ona bir tuğlayla vurduğunu itiraf etti. Sonra da bebeği arayan köylülere onu gömdüğü yeri gösterdi. 

Sonrasında küçük çocuk polis tarafından gözaltına alındı ve üç ay önce kız kardeşini, bir yıl önce de kuzenini öldürdüğünü itiraf etti.

Müfettiş Shatrudhan Kumar, cinayetlerin aynı şekilde işlendiğini söyledi. Müfettiş, Amarjeet'in gözaltına alındığında çokça gülümsediğini ancak konuşmadığını söyledi.

The Times of India'ya göre, o sırada bir psikolog, genç çocuğun "yaralamaktan zevk alan bir sadist" olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

AMERJEET SADA ŞİMDİ NEREDE?

Hindistan yasalarına göre çocuklar hapse atılmıyor. Bunun yerine 18 yaşına gelene kadar ıslah evinde gözetim altına alınıyor. 

Amerjeet'in psikiyatrik testlerden geçtikten sonra "davranış bozukluklarından" muzdarip olduğuna inanılıyordu. Çocuğun Munger kasabasındaki bir eve yerleştirildiği bildirildi. 

Amarjeet'in şu anda nerede olduğu bilinmiyor ancak 16 yaşında serbest bırakıldığı söyleniyor. Şimdi 23 yaşında olacak olan Amarjeet'in hayatını yeni bir kimlikle sürdürdüğü iddia ediliyor.