Dünya Ejderha görüntüleri sosyal medyayı salladı! Şaşırtan gerçek ortaya çıktı

Ejderha görüntüleri sosyal medyayı salladı! Şaşırtan gerçek ortaya çıktı

Paylaş
Ejderha görüntüleri sosyal medyayı salladı! Şaşırtan gerçek ortaya çıktı

Sosyal medyayı kasıp kavuran Moğolistan'da bulunduğu iddia edilen ejderha ile ilgili gerçek ortaya çıktı.

Posta.com.tr | Son günlerde sosyal medyada paylaşılan bir görüntü neredeyse tüm dünyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Görüntülerde iddia edildiğine göre, bir ejderha Moğolistan bozkırında yerde yatmış şekilde görülüyor. Birçok kişi bu görüntülerin gerçek mi yoksa sahte mi olduğunu merak ediyordu. Bulunan 'ejderha' ile ilgili gerçek ise ortaya çıktı.

Haberin Devamı
Ejderha görüntüleri sosyal medyayı salladı Sosyal medyayı kasıp kavuran Moğolistan'da bulunduğu iddia edilen ejderha ile ilgili gerçek ortaya çıktı.

EJDERHALAR GERÇEKTEN VAR MI?

İnsanoğlunun tarihi boyunca anlatılan ve dilden dile bugünlere kadar gelen mit ve efsanelerde sıkça karşımıza çıkan ejderhaların dünyamızda gerçekten yaşayıp yaşamadığı tam anlamıyla bilinmiyor.

Kimileri ejderhaların dinozorlarla birlikte bir dönem dünyada yaşadığını ve türlerinin sona erdiğini söylerken kimileri ise ejderhaların hiç var olmadıklarını söylüyor. Bunlara uzak bir kısım insan ise günümüzde hala ejderhaların var olduğuna inanmaya devam ediyor.

Tarih boyunca pek çok sanat eserine ilham olan ejderhalar, doğu kültüründe genelde kanatsız, ayaklı büyük bir yılan şeklinde resmedilse de batı efsanelerinde kanatları bulunan ve ağzından ateş püskürten devasa yaratıklar olarak geçiyor.

Haberin Devamı

Pek çok ünlü dizi ve film senaryosunda ejderhalarla karşılaşmak mümkün olduğundan günümüzde ejderha oldukça popüler bir sembol haline geldi.

Bu popülerliğin arkasından geçtiğimiz günlerde sosyal medyada 'Moğolistan'da bulunan ejderha' başlığı ile paylaşılan görüntüler tüm dünyada çokça konuşuldu.

'ZAMAN YOLCUSU'NUN KEHANETİNİ GERÇEK Mİ OLUYOR?

Geçtiğimiz aylarda bir sosyal medya platformunda paylaşımlar yapan kişi, kendisinin zaman yolcusu olduğunu iddia ederek çeşitli kehanetlerde bulundu.

Bunların arasında uzaylı dolu UFO'lardan ABD Başkanı Biden'ın çekilmesine kadar birçok kehanet bulunuyor. Gündem olan video ile birlikte bu zaman yolcusunun ejderhalar ile ilgili kehaneti yeniden konuşulmaya başladı.

Zaman yolcusu, 22 Kasım 2022 tarihini göstererek Meksika'nın yüksek dağlarında ejderha bulunacağı kehanetinde bulunmuştu. Tarihi ve lokasyonu tam anlamıyla uyuşmasa da pek çok kişi bu ihtimal üzerinde durmaya başladı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Gündem olan videonun aslında 2016 yılında İspanya'da yayınlanan Cuarto Milenio programı için hazırlanan bir heykel olduğu ve gerçek ejderha olmadığı ortaya çıktı.