Dünya Gün veren 'zaman yolcusu'ndan flaş iddialar! 'Ejdarhalar geri dönecek'

Gün veren 'zaman yolcusu'ndan flaş iddialar! 'Ejdarhalar geri dönecek'

Paylaş
Gün veren 'zaman yolcusu'ndan flaş iddialar! 'Ejdarhalar geri dönecek'

Pek çok bilim-kurgu filmine konu olan 'zaman yolcuları' oldukça ilgi çekici bir kavram. Sosyal medyada son zamanlarda gündem olan bir kişi ise kendisinin de aynı filmlerdeki gibi bir zaman yolcusu olduğunu iddia ederek 2023 yılının başına kadar meydana gelecek 5 büyük olaydan bahsetti. Bunların arasında keşfedilen ejderhalardan küresel arınmaya kadar birçok ilginç detay var.

Derleyen: Ömer Faruk Ekinci / Posta.com.tr | Bilim-kurgu sektörü ile hayatımıza giren ve zaman zaman ilginç iddialar ile gündeme gelen 'zaman yolcusu' kavramı bu kez sosyal medya ile göz önüne çıktı. Sosyal medya platformu TikTok'ta gündem olan bir kişi kendisinin zaman yolcusu olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

Bu iddia ile birçok kişinin ilgilisi çeken kişi yaptığı paylaşımda, "Dikkat! Ben bir zaman yolcusuyum. Söyleyeceğim bu 5 tarihi hatırlayın" dedi.

ZAMAN YOLCUSUNUN FLAŞ İDDİALARI

Zaman yolcusu olduğunu iddia eden kişinin belirttiği tarihler ve olaylar şu şekilde:

3 Ekim 2022: 5 genç, bir T-Rex yumurtası ve başka evrenlerle iletişime geçilebilecek bir aygıt bulacak.

30 Ekim 2022: Çok büyük bir UFO, ABD'de bulunan Area 51 bölgesinde görülecek. UFO'nun içerisinde bir uzaylı türü olacak.

20 Kasım 2022: Meksika'nın yüksek dağlarında 'ejderha'lar bulunacak.

10 Aralık 2022: ABD Başkanı Joe Biden, sağlık problemleri nedeniyle görevini bırakacak ve yerine yardımcısı Kamala Harris geçecek.

1 Ocak 2023: ABD'nin Illinois eyaletinde, 'küresel arınma'ya yol açacak yasa geçirilecek.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medya kullanıcıları ise bu dikkat çeken iddialarla ilgili ilginç yorumlarda bulundu.

İşte bunlardan bazıları:

Bulunacak ejderhalar tehlikeli mi? En azından inandırıcı bir şeyler söyleseydin.

ARINMA YASASI ÇOKTAN DUYURULDU

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise zaman yolcusunun 1 Ocak'ta çıkacağını söylediği küresel arınma yasasının Illinois eyaletinde çoktan yayınlandığını söyledi.

Arınma yasası olarak adlandırılan yasa ise 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek olan "SAFE-T Yasası" olduğu öne sürüldü. Bu yasaya göre belirlenen 12 suç için nakit kefalet sistemi iptal edilecek yani iddia edilen suçları işleyenler yargılanmadan önce hapsedilmeyecek.