Dünya Eltilerin savaşı! Meghan yere serilip ağladı!

Eltilerin savaşı! Meghan yere serilip ağladı!

Paylaş
Eltilerin savaşı! Meghan yere serilip ağladı!

Prens Harry ve Meghan Markle ile evlendikleri zaman nedime kıyafeti krizi yaşanmıştı. Prens William'ın eşi Kate Middleton, kızı Charlotte'un giyeceği nedime kıayfeti konusunda Meghan ile tartışmıştı. Prens Harry, yıllar sonra yaşanan olay hakkında net bir açıklama yaptı. Kate ve Meghan arasındaki gergin mesajlaşma hakkında konuşan Harry, Kate'in Meghan'ın mesajına yanıt vermesinin bir gün sürmesine üzüldüğünü iddia ediyor.

Posta.com.tr | Prens Harry ve Meghan Markle'ın düğününde nedime kıyafeti krizi yaşanmıştı. Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ve Prens William'ın eşi Kate Middleton arasında gergin bir mesajlaşmaya neden olan kriz, çiftin kraliyetten ayrılma sebepleri arasında baş köşedeki yerini almıştı. Olay, Kate Middleton ve Prens William'ın kızı Charlotte'nin nedime elbisesini denemesi ve beğenmemesiyle başlıyor. Küçük Prenses Charlotte, nedime kıyafetinin üzerine olmadığını görünce ağlamaya başladı. Kate Middleton da Meghan'a mesaj atarak kıyafetin olmadığını söyledi. 

Haberin Devamı

Prens Harry olayın, Meghan'ın Kate'in mesajına bir gün sonra geri dönmesinden kaynaklandığı konusunda ısrar ediyor. Harry, eltiler arasındaki anlaşmazlığın Kate'in Kensington Sarayı'ndaki Meghan'ın terzisini ziyaret etmek istememesi ve Meghan'ın babasının polemikleriyle uğraşması nedeniyle daha da şiddetlendiğini iddia ediyor. 

Prens Harry yeni çıkardığı Spare (Yedek) adlı kitabında düğünden dört gün önce Meghan'ın Kate'den nedime elbiselerinde bir sorun olduğunu ve değiştirilmeleri gerektiğini söyleyen bir mesaj aldığını yazıyor. Harry, nedime elbiselerinin yalnızca standart ölçüye göre dikildiğini, bu yüzden kıyafetin üzerine uymamasının 'büyük bir şok olmadığını' söylüyor.

 

Harry'nin kitabında konuyla alakalı şu bilgiler yazıyor:

Haberin Devamı

Meg, Kate'e hemen yanıt vermedi. Evet, düğünle ilgili sayısız mesajı vardı ama çoğunlukla babasıyla ilgili sorunlarla uğraşıyordu. Ertesi sabah Kate'e terzimizin onu beklediğine dair mesaj attı. Terzinin adının Ajay olduğunu ve sarayda olduğunu söyledi. Ama bu yeterli değildi.

Harry, Kate ile Meghan arasındaki mesajlaşmayı şöyle yazdı...

Kate: Charlotte'un elbisesi çok büyük, çok uzun, çok bol. Evde denediğinde ağladı.

Meghan: Doğru, sana terzinin sabah 8'den beri beklediğini söyledim. Burada sarayda. Diğer annelerin yaptığı gibi Charlotte'u terziye götürür müsün?

Harry'e göre Kate, "Hayır, tüm elbiselerin yeniden yapılması gerekiyor" diye yanıt verdi. Ardından konuyu kendi düğün tasarımcısı ile görüştüğünü ve onun da kabul ettiğini söyledi.

'KATE HER ŞEYİN FARKINDAYDI'

Harry, kitabında "Meg, Kate'in şu anda babasıyla neler olup bittiğinin farkında olup olmadığını sordu. Kate çok iyi biliyordu ama elbiseler.... Ve düğün dört gün sonra!" yazdı. 

Prens Harry, Meghan'ın "Başka ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Elbise uymuyorsa lütfen Charlotte'u Ajay'e götür. Bütün gün bekledi" mesajını attığını söyledi. 

YERLERE KAPANIP AĞLADI

Harry eve geldiğinde Meghan'ı evde  yere çökmüş ağlarken bulduğunu ifade ediyor. Harry, Meghan'ı bu şekilde üzgün görünce dehşete düştüğünü söylüyor. Meghan'a "Kate'in herhangi bir zarar vermek niyetinde olmadığını" söyledi. Kate ertesi sabah özür dilemek için çiçeklerle Meghan'ı ziyaret etti. 

Haberin Devamı

Harry, olaylar sırasında Meghan'ın yakın arkadaşı Lindsay'in de evde olduğunu söylüyor.