Dünya En anlamlı yeni yıl hediyesi: 21 yıl sonra bulundu

En anlamlı yeni yıl hediyesi: 21 yıl sonra bulundu

Paylaş
En anlamlı yeni yıl hediyesi: 21 yıl sonra bulundu

Evlenmelerine kısa bir süre kalan çift, yüzüklerinin kaybolmasıyla kahrolmuştu. Her yeri aramalarına rağmen yüzük bir türlü bulunamamıştı. Ta ki 21 yıl sonra yaşanan gelişmeye kadar...

ABD’nin Florida eyaletinde Shaina Day (43) kaybettiği evlilik yüzüğüne 21 yıl sonra kavuştu. Day, yüzüğünü yanlışlıkla tuvalete düşürüp sifonu çektiğinden şüpheleniyordu. Evin kanalizasyon sistemi arandı. Kayınvalidesi Renee Day, evin tuvaletini yeniletmeyi önerdi. Çalışmalar başladı. Tadilatçı, klozetin porselini arasına sıkışmış bir yüzük buldu. Kayınvalide yüzüğü tanıdı. Oğluna haber verdi.

Haberin Devamı

Kocası Nick Day, yüzüğü klozet minyatürüne monte ederek Shaina Day’e yeni yıl hediyesi olarak verdi. Bu süreçte eşine başka evlilik yüzükleri de hediye eden Nick Day, “Hiçbiri bizim için teklif ettiğimde aldığım yüzüğün yerini tutmamıştı” dedi. 

Şimdi Nick ve Shaina inanılmaz bir geçmişe sahip olan bu yadigar yüzüğü gelecek kuşaklara aktarmayı düşünüyor. 21 yıldır kayıp olan yüzüğü bulduktan sonra önemli bir ders de aldıklarını belirten Nick şakacı bir tavırla, "Bir eşyanı kaybettiğinde tuvaletini kontrol et" ifadelerini kullandı.