Dünya Erkek arkadaşının tehditlerine dayanamadı... İntikamı kan dondurdu

Erkek arkadaşının tehditlerine dayanamadı... İntikamı kan dondurdu

Paylaş
Erkek arkadaşının tehditlerine dayanamadı... İntikamı kan dondurdu

Endonezya'da yaşanan kan donduran olayların detayları ortaya çıktı. 28 yaşındaki kadın, kendisinin özel görüntülerini yaymakla tehdit eden erkek arkadaşının cinsel organını kesti.

Endonezya'nın Kuzey Sumatra bölgesinde yaşayan ve adı açıklanmayan 28 yaşındaki kadın, bir süredir erkek arkadaşı tarafından tehdit ediliyordu. Söz konusu tehditler arasında genç kadının uygunsuz görüntülerini internete yaymak da yer alıyordu.

Haberin Devamı

Erkek arkadaşının tehditlerine daha fazla dayanamayaan kadın, cinsel ilişki bahanesiyle erkek arkadaşını kandırarak otel odasına çekti. Bu sırada adamın cinsel organını kesti.

Görgü tanıkları yerel basına yaptığı açıklamada ikilinin 7 aydır birlikte olduğunu bildiklerini ve olaydan önce herhangi bir kavga sesi duymadıklarını bildirdi. Yaşanan olay sonrası adamın acı çığlıklarının oteli inlettiğini belirten kaynaklar hemen polise haber verdiklerini söyledi.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler ise genç adamı apar topar hastaneye kaldırdı. Çok kan kaybettiği söylenen adamın yoğun bakımda olduğu ve çok kan kaybettiği belirtildi.

Polis tarafından yapılan açıklamada ise kadının ifadesi yer aldı. Sibolga Polis Şefi Taryono Rajarja, 7 aydır birlikte olan çift arasında çıkan kavganın detaylarını paylaştı. Rajarja konuyla ilgili şöyle dedi:

Haberin Devamı

Şüphelinin ifadesine göre yaklaşık yedi aydır bir ilişki içindeydiler. Bu nedenle bir otelde buluşmak için randevu aldılar. Burada adam ilişkiye girmek istedi, kadın reddetti. İlişki teklifi reddedince erkek sinirlendi ve kadını tehdit etti, sonrası ise bildiğiniz gibi.

Otel çalışanlarından olan Evi Wahyuni Siregar ise görgü tanıklarının ifadelerini doğrular nitelikte konuştu. İkilinin odasından daha önce hiç kavga sesi duymadığını belirten resepsiyonist bir anda çığlık sesleri duyduğunu ve odaya geldiğinde halının kanlar içinde olduğunu belirtti.