Dünya Eski sevgilisinden intikam almak istedi, yanlış evi yaktı

Eski sevgilisinden intikam almak istedi, yanlış evi yaktı

Paylaş
Eski sevgilisinden intikam almak istedi, yanlış evi yaktı

Erkek arkadaşı tarafından terk edilen kadın, intikam almak istedi ancak işler ters gitti. Eski sevgilisinin Kuzey Carolina'daki evini yakmak için harekete geçen kadın, yanlış evi ateşe verdi.

Rowan İlçesi Şerif Ofisi tarafından yapılan açıklamada, olaya dahil olan ev sahibi, evini yakmaya çalışan şüpheli bir kadın gördüğünü söyleyen komşusu tarafından uyandırıldı. Ev sahibi, ön verandasındaki propan tankının etrafının odunlarla yanmaya başladığını görünce bahçe hortumuna davrandı. Ancak şüpheli Christie Louise Jones, ev sahibinin hortumu kullanmasını engellemek için dolgu macunu kullanmıştı. 

Haberin Devamı

Yetkililer, daha sonra Jones, ev sahibinin köpeklerinden birini çalarken ev sahibiyle yüz yüze geldi. Diğer elinde ise tüfek vardı.

Polislerin siren seslerini duymaya başladığında ise kendi kendine söylenmeye başladı. Arabasına atlayıp kaçmaya çalışırken de ev sahibinin arabasına hasar verdi.

Görgü tanıklarının polise verdiği ifadede, Jones'un eski erkek arkadaşının aynı mahallede evi olduğunu ve yanlış evi hedef almış olabileceğine inandıklarını belirttiler. 

Yetkililer, evi yanan kişi ile Jones'un birbirlerini tanıdıklarına dair hiçbir kanıtın olmadığını açıkladı. Jones şimdi birinci derece kundakçılık, ölümcül silahla saldırı ve hayvan hırsızlığından suçlanıyor. Dedektiflere göre evdeki hasar ise yaklaşık 20 bin dolar. 

Haberin Devamı