Dünya Evinde 29 kız çocuğunun mumyalanmış cesedi bulunmuştu... Serbest kalacak!

Evinde 29 kız çocuğunun mumyalanmış cesedi bulunmuştu... Serbest kalacak!

Paylaş
Evinde 29 kız çocuğunun mumyalanmış cesedi bulunmuştu... Serbest kalacak!

Geceleri ölü kız çocuklarının mezarlarını kazıp cesetlerini çıkaran ve evinde oyuncak bebek gibi giydirip mumyalayan 55 yaşındaki Anatoly Moskvin'in serbest kalabileceği açıklandı. Moskvin'in evinde yapılan aramada 29 çocuk cesedi bulunmuştu. Sapık adam, cesetleri mumyalamış, kıyafetler giydirerek oyuncak bebeğe dönüştürmüştü.

Posta.com.tr / Bir dönem tüm dünyanın kanını donduran 55 yaşındaki Anatoly Moskvin yeniden gündemde. Geceleri kız çocuklarının mezarını kazıp cesetlerini çıkaran, ardından kıyafetler giydirerek oyuncak bebeklere çeviren Moskvin, cesetlere makyaj da yapıyordu. 

Haberin Devamı

Yüksek eğitimli olan ceset hırsızı, ölü kurbanlarının her birinin doğum gününü yatak odasında tüyler ürpertici ritüellerle kutluyordu. 

MEDİKAL BİR NEDEN YOK

Şimdiye dek mahkeme Moskvin'in serbest bırakılmasını reddediyordu ancak psikiyatri uzmanları, artık onu kilit altında tutmak için medikal bir neden bulunmadığını açıkladı. 

Ölü çocukların aileleri, Anatoly Moskvin'in ömrü boyunca hapiste kalmasını istiyor, eski alışkanlığına geri dönmesinden korkuyor. Zira Moskvin, 10 yıl boyunca cesetlerle yaşamıştı. 

Ancak Moskvin hakkındaki birçok uzman raporu, hastanedeki 10 yıllık esaretine son verebileceğini açıklıyor. Buna göre Moskvin, arkadaşıyla, akrabalarıyla ya da kilit altında olmayacağı bir bakım evinde kalabilir. 

Haberin Devamı

EVLENMEK İSTİYOR

Kurbanlarının ailelerinden özür dilemeyi reddeden Moskvin, kız arkadaşıyla evlenmek ve yabancı dil öğretmeni olarak çalışmak istediğini söylüyor.