Dünya Finlandiya Başbakanı Sanna Marin kürsüde ağladı

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin kürsüde ağladı

Paylaş
Finlandiya Başbakanı Sanna Marin kürsüde ağladı

Resmi konutunda çekilen görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasıyla zor durumda kalan Finlandiya Başbakanı, gözyaşları içerisinde "Özür dilerim. O fotoğraf hiç çekilmemeliydi" dedi.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, Lahti'de düzenlenen bir mitinde basına sızdırılan görüntüleri için özür dilerken, gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı
Finlandiya Başbakanı Marin, kürsüde ağladı Resmi konutunda çekilen görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasıyla zor durumda kalan Finlandiya Başbakanı, gözyaşları içerisinde "Özür dilerim. O fotoğraf hiç çekilmemeliydi" dedi.

Marin, arkadaşlarıyla partide şarkı söyleyip dans ettiği görüntüler ve yazlık evinde iki üstsüz kadının uygunsuz çekilmiş fotoğrafının sosyal medyaya sızdırılmasının ardından eleştiri oklarının hedefinde.

Finlandiya Başbakanı, mitingde, olanlardan dolayı üzgün olduğunu belirterek, "Bana göre o fotoğraf uygun değildi, bunun için özür dilerim. O fotoğraf hiç çekilmemeliydi" dedi.

Konuşma yaptığı sırada gözyaşlarına tutamayan Marin, "Tek bir iş gününü bile kaçırmadım. İşe koyulmamız ve zamanımızı büyük sorunlarla ilgilenmek için harcamamız gerektiğini düşünüyorum. Hep birlikte daha güçlü bir Finlandiya inşa etmemiz gerekiyor" ifadesini kullandı.

'DÜNYANIN EN HAVALI BAŞBAKANI'

Finlandiya parlamentosuna 2015 yılında 29 yaşındayken giren Marin, 2019'da henüz 34 yaşında başbakan olmuş ve dünyanın en genç başbakanı unvanını almıştı. Bu ayın başlarında ise, Alman haber kuruluşu Bild, Marin'i "dünyanın en havalı başbakanı" olarak nitelendirmişti.

Haberin Devamı