Dünya Fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı: Ghislaine Maxwell'den Elon Musk'a şok istek

Fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı: Ghislaine Maxwell'den Elon Musk'a şok istek

Paylaş
Fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı: Ghislaine Maxwell'den Elon Musk'a şok istek

Sosyetik isim Ghislaine Maxwell, pedofili suçlusu Jeffrey Epstein'a ve diğer ünlülere reşit olmayan kızlara cinsel istismar için aracılık yapmaktan cezaevine girdi. Maxwell'in bir partide Elon Musk ile fotoğraf çekilmesi, milyarder iş insanını da eleştirilerin hedefine koydu. Fotoğrafın perde arkasını ise partideki bir dergi çalışanı ortaya çıkardı.

Posta.com.tr | Pedofil suçlu Jeffrey Epstein ile olan ilişkisiyle bilinen ve reşit olmayan kızlara cinsel istismar için aracılık yapmaktan hüküm giyen Ghislaine Maxwell, 2014 yılında Elon Musk'ın da davetli olduğu Vanity Fair partisine katılmıştı. İkilinin birlikte çekildiği fotoğraf, Elon Musk'ın da Maxwell'in müşterilerinden biri olup olmadığına dair kafalarda soru işaretine neden olmuşu. Peki bu fotoğrafın arkasında nasıl bir hikâye var? 

Haberin Devamı

PARTİDEKİ ÇALIŞAN SOHBETİN İÇERİĞİNİ SIZDIRDI

Fotoğraf çekildiği sırada ikilinin yakınında duran bir Vanity Fair çalışanı sohbetlerine tanık oldu. Maxwell, Elon Musk'tan kendisinin internetten kaldırılıp kaldırılamayacağını sordu ve sonra 'interneti yok etmesini' istedi. 
2014'te çekilen fotoğrafın ardından Elon Musk, Maxwell'i tanıdığını birkaç kez inkar etti ve Maxwell'in fotoğraf karesine 'birden' girdiğini söyledi. 

New York Times'a konuşan kaynak ise şunları söyledi:

İkili sohbet etti. Maxwell, Musk'a birini internetten silmenin yolları olup olmadığını sordu ve Musk'ı interneti yok etmeye teşvik etti.

Maxwell'in Elon Musk ile olan sohbetinde 'uzaylıların neden hâlâ insanlarla temas kurmadığını' da sorduğu iddia edildi. 

Haberin Devamı

Ghislaine Maxwell, bu yılın başlarında reşit olmayan kızlara cinsel istismar için aracılık yapmaktan 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İddialara göre Maxwell'in aracılık ettiği kişiler arasında Prens Andrew ve eski sevgilisi Jeffrey Epstein da var. Maxwell şimdi Florida'daki düşük güvenlikli hapishanede kalıyor. 

Elon Musk, Ghislaine Maxwell ile olan bağlantısının gündeme getirilmesi üzerine attığı tweet'te "Vanity Fair Oscar partisinde fotoğrafa girdi. Tallulah Riley (ikinci karısı) ile oradaydı. Ghislaine'i hiç tanımıyorum" dedi.2020 yılında konun üzerine yeniden tweet atan Musk, "Asıl soru, Vanity Fair'in onu neden davet ettiğidir" dedi.