Dünya Gelinin zehirli mantarı aileyi öldürdü

Gelinin zehirli mantarı aileyi öldürdü

Paylaş
Gelinin zehirli mantarı aileyi öldürdü

Avustralya’da iki hafta önce 48 yaşındaki Erin Patterson ailesinden 4 kişiyi yemeğe davet etti. Ancak yemekten sonra Erin Patterson dışında herkes rahatsızlandı. İşte kabus gibi biten akşam yemeği.

Avustralya’da iki hafta önce Erin Patterson (48) ailesinden dört kişiyi yemeğe davet etti. Kayınvalidesi ve kayınpederi Gail-Tom Patterson (70) çifti, kayınvalidesinin kız kardeşi Heather Wilkinson ve onun kocası Ian’ı (68) çağırdı.

Haberin Devamı

Ancak yemekten sonra Erin hariç hepsi fenalaştı. Ian dışındaki konuklar öldü. Ian da yaşam mücadelesi veriyor. Zehirlendikleri anlaşılan aile üyelerinin durumu şüpheli bulundu. Erin’in bir süredir kocası Simon’dan ayrı yaşadığı öğrenildi.

CİNAYET ŞÜPHESİ

Uzmanlar, Victoria eyaletinde nisanda halkı zehirli mantarlar konusunda uyarmış, bölgede etkili olan sağanak yağışların daha fazla zehirli mantarların oluşmasına yol açtığını söylemişti. Victoria’da 2020’de sekiz kişi mantar yediği için zehirlenmiş, biri daha sonra ölmüştü. Gelinin cinayet mi tasarladığı yoksa mantarları bilmeden mi yemekte kullandığı araştırılıyor.

Yemekte Erin ve Simon çiftinin çocuklarının da bulunduğu ancak onların mantarlı yemek yemediği açıklandı.

Haberin Devamı