Dünya Genç modelin Türkiye dönüşü uçakta başına gelenler şoke etti! 'Boynumdan kanlar akmaya başladı'

Genç modelin Türkiye dönüşü uçakta başına gelenler şoke etti! 'Boynumdan kanlar akmaya başladı'

Paylaş
Genç modelin Türkiye dönüşü uçakta başına gelenler şoke etti! 'Boynumdan kanlar akmaya başladı'

Kedi gözü estetik operasyonu için Türkiye'ye gelen Polonyalı genç model, dönüş uçağında dehşeti yaşadı. Havadayken boynundan kanlar gelmeye başlayan Weronika, yaşadıklarını sosyal medyadan paylaştı.

Posta.com.tr | Sosyal medyada modellik yapan İngiltere'nin Devon bölgesinde yaşayan Polonya asıllı Weronika, dış görünüşüne oldukça düşkün bir gençti. Weronika, 'kedi gözü estetik operasyonu' yaptırmak istiyordu. İngiltere'deki estetik operasyonların fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı alternatifler aramaya başladı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'NİN YOLUNU TUTTU

Sosyal medya ve yakın çevresinden Türkiye'de aynı operasyonların daha düşük fiyatlara yapıldığını duyan Weronika, araştırmalarını bu tarafa yönlendirdi. Operasyonu gerçekleştirmek için Türkiye'ye gelen Weronika için her şey yolundaydı.

Bulduğu doktorundan memnun olan Weronika, başarılı operasyonun ardından iyileşme sürecine geçti. Bu süreçte sık sık doktoruyla görüşen genç modelin iyileşmesi de oldukça hızlıydı. Bundan cesaret alan Weronika, Türkiye'ye gelmişken dünya standartlarında yapılan ancak muadillerine göre fiyat olarak Türkiye'de daha uygun olan boyun germe operasyonunu da yaptırmaya karar verdi.

KORKU FİLMİNE DÖNEN UÇUŞ

Havalimanında uçuş saatini beklemeye başlayan Weronika'nın asıl sorunları yeni başlıyordu. Uçuş günü geldiğinde Weronika, kendini oldukça sağlıklı hissediyordu. Uçağa bindi ve koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

Yaşadıklarını sosyal medyada yaptığı paylaşımda anlatan Weronika şu ifadeleri kullandı:

Kimse hiçbir hata yapmadı. Operasyonları gerçekleştiren doktor da yapmadı, havalimanında muayene eden doktor da yapmadı. Uçağa bindiğimde her şey yolundaydı.

Uçuş esnasında ise Weronika, operasyon geçirdiği bölgelerde bir şeylerin yolunda olmadığını hissetti. Yaşadığı anları anlatan genç model, "Uçaktaydık, herkesin keyfi yerindeydi. Gece 2'den beri yolda olduğumuz için uyumaya gittik ancak büyük bir acıyla uyandım. Kulağımın arkasında büyük bir acı hissediyordum. Tüm kulaklarım acı içindeydi ve şöyle düşünmeye başladım: Bu nasıl mümkün olabilir, daha kulaklarımı bile hissedemiyorum" dedi.

"BOYNUMDAN KANLAR AKMAYA BAŞLADI..."

Duyduğu acı ile birlikte yerinden fırlayan Weronika, uçağın tuvaletine koştu. Genç model burada kulakla duyulacak şekilde bir 'patlama' sesi duyduğunu söyleyerek şunları söyledi:

Duyduğum sesin ardından sıcak bir sıvı boynumdan aşağı akmaya başladı. Bu benim kanımdı. Bir sürü havlu alarak kanları silmeye başladım. Kulağımın arkasından açılan dikişlerden iltihapla birlikte kan akıyordu. Alışılmadık derecede yumuşak dokuya sahibim ve ortalama bir insandan daha fazla şişliğim vardı. Bu da uçakta küçük bir alanda dikişlerin açılmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Uçuşunun sonuna kadar elinde havluyla birlikte yarasına baskı yaparak olayı kontrol altında tutmaya çalışan genç modeli indiği havalimanında diş hekimi olan annesi karşıladı. Havalimanı doktorları birlikte Weronika'ya ilk müdahalede bulundu ve açılan yaraları tekrar temizlenerek kapatıldı.

Yaşadığı korkunç tecrübeyi sosyal medya hesabından anlatan genç modele hayranlarından iyi dilekler yağdı.