Dünya Gerçek kahraman

Gerçek kahraman

Paylaş
Gerçek kahraman

Deadpool’, ‘Green Lantern’ gibi filmlerde süper kahramanı canlandıran Ryan Reynolds, bu kez gerçek hayatta bir çifte umut verdi. Aktör, sahibi olduğu Wrexham takımının futbolcusu Anthony Forde’nin beyin tümörü nedeniyle ölümü bekleyen eşini yeniden hayata döndürdü.

İngiltere'de 2. Lig'de yer alan Wrexham takımının savunma oyuncusu Anthony Forde'nin eşi Laura Forde doğum yaptıktan 3 gün sonra kolunda tuhaf ağrılar yaşadığı gerekçesiyle hastaneye gitti. Yapılan testler beyninde tümör olduğunu ortaya çıkardı. Konumu nedeniyle tümör ameliyatla alınamıyordu. Genç kadına, çocuğunun 1 yaşını göremeyeceği söylendi. Laura Forde gözyaşları içinde kendi cenazesini planlamaya başladı.

Haberin Devamı

BÜYÜMESİ DURDU

İşte tam da bu noktada devreye Wrexham’ın sahibi olan ABD’li oyuncu Ryan Reynolds girdi. Ryan Reynolds, futbolcu ve eşine New York’un en ünlü beyin cerrahlarından biriyle masraflarını kendisinin karşıladığı bir randevu ayarladı. Cerrahın yaptığı incelemeler, tümörün sanıldığı kadar korkunç olmadığını ortaya çıkardı. Laura Forde geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla uygulanan tedavi sayesinde tümörün büyümesinin durdurulduğunu duyurdu.