Dünya Göğüs dikleştirme operasyonu geçiren sosyal medya fenomeni hayatını kaybetti

Göğüs dikleştirme operasyonu geçiren sosyal medya fenomeni hayatını kaybetti

Paylaş
Göğüs dikleştirme operasyonu geçiren sosyal medya fenomeni hayatını kaybetti

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan sosyal medya fenomeni Crystal Villegas, göğüs implantı yaptırdıktan bir süre sonra enfeksiyon kaptığı için yaşamını yitirdi.

31 yaşındaki Crystal Villegas, Meksika'da yaptırdığı göğüs estetiği sonrası hayata gözlerini yumdu. Talihsiz fenomen, beynini ve omurilik çevresini kaplayan mantar menenjitine yakalandığı için 4 ay hastanede yattı. Crystal Villegas'ın göğüs estetiği yaptırırken düşük maliyeti nedeniyle Meksika'yı tercih ettiği, bu nedenle Matamoros'taki Riverside Kliniği'ne gittiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

''AMELİYAT YAPTIRDIĞI İÇİN ÇOK PİŞMAN OLDU''

Son dönemlerde medikal turizmde yaşanan can kayıpları, ABD halkı arasında korkuya neden oldu. Brownsville'de yaşayan fenomen, göğüs dikleştirme ameliyatının ardından rahatsızlandı ve Valley Baptist Tıp Merkezi'nde tedavi görmeye başladı. 30 Temmuz günü saat 18:30 sularında ise hayata veda etti. Talihsiz fenomenin eşi Juan Tapia, "Zor bir dört aydı, çok mücadele etti ve asla pes etmedi" dedi. Tapia, karısının göğüs implantı ameliyatı geçirdiği için sonradan çok pişman olduğunu ve 3 çocuğunun büyüdüğünü görmeden ölmekten çok korktuğunu anlattı.

MENENJİT TEŞHİSİ KONULDU

Göğüs ameliyatı ardından şiddetli baş ağrıları yaşayan genç kadın, sonrasında yüksek ateşe yakalandı. Ailesi fenomeni apar topar acil servise götürdü ve yapılan tetkiklerde menenjit olduğu ortaya çıktı. Genç kadının kocası, eşinin başka arkadaşlarının da göğüs ameliyatı nedeniyle öldüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Her yıl, bir milyondan fazla ABD vatandaşı, güvenlik protokollerinin yetersiz olduğu özel kliniklerde ucuz kozmetik prosedürleri nedeniyle sağlığından oluyor. Maliyeti düşük olduğu için genellikle Meksika'yı tercih eden vatandaşlara, geçtiğimiz ocak ayında 'mantar menenjiti salgını' uyarısı yapılmıştı.