Dünya Hamile olduğundan habersizdi... Doğuma girince öğrendi

Hamile olduğundan habersizdi... Doğuma girince öğrendi

Paylaş
Hamile olduğundan habersizdi... Doğuma girince öğrendi

ABD'de yaşayan bir hemşire, karnında şiddetli ağrı başlayınca hastaneye gitti. Ağrıları nedeniyle 'öleceğini' düşünen kadın doktorların kontrolü sonrasında hayatının şokunu yaşadı. Genç kadını derhal doğumhaneye alan doktorlar, sevimli bebeğin sağlıklı bir şekilde doğmasını sağladı.

Posta.com.tr | ABD, Michigan'da yaşayan Shelby Bentley, karnında sancılar başlayınca acısından 'öleceğini' zannetti. Hemşire olan 21 yaşındaki Shelby, nişanlısının iki gün önce 'bebek istediğini' söylediğinde aslında hamile olduğunu bile bilmiyordu. 

Haberin Devamı

TikTok'ta takipçilerine şaşkınlık veren doğum sürecini anlatan Shelby kısa sürede viral oldu. Bentley başlangıçta doğum sancılarının apandisit olduğunu düşündü ve 16 saat boyunca ağrılarını görmezden gelmeye çalıştı. 

Ardından Shelby'nin doğum sancıları gelmeye başladı ve genç kadın 'idrarını kaçırdığını' zannetti. Ağrıları son iki saatte iyice sertleşince acile gitmek zorunda kaldı. 

Doktorlar genç kadının 34 haftalık hamile olduğunu ve 'gebelik zehirlenmesi' yaşadığı söyledi. Acilen sezaryene sokulan Shelby, sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi ve adını Kayden Reitz koydu. 

Bebekleri doğmadan yalnızca iki gün önce nişanlısı Jacob'ın bebek istediğini dile getirmesi olayın daha ilginç bir boyut kazanmasına neden oldu. 

Haberin Devamı

"Birkaç gün önce Jacob 'Keşke oğlumuz olsaydı' dedi. Kısa sürede oğlumuzu kucağımıza aldık. Sanki öngörmüş gibiydi. Hastaneye gitmeden önce 16 saat boyunca sancı çektim. Apandistim patlayacak sandım. Öleceğimi sandım" diyen Shelby, hastanede yaşadıklarını şöyle anlatıyor:

Hastaneye gittiğimde hamile olduğumu düşünüp düşünmediğimi sordular, ben de 'değilim' dedim. Regl oluyordum ve gerçekten her şey normaldi. Ancak biraz kilo aldığımı fark etmiştim. Hamileyken ağır kaldırmak gibi yapmamam gereken her şeyi yapıyordum. Doktor geldi ve 'Doğurmak üzeresin' dedi. Şoke olmuştum. Beni sezaryene götürmeden önce sürekli ağlıyordum. Çok stresliydi.

Bentley, biraz kilo almış olmasına rağmen hamileliği sırasında her şeyin normal olduğunu iddia ediyor. Ayrıca "sürpriz bebeği" olduğu için mutlu olduğunu ve hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini söylüyor.