Dünya 'Fuhuş adası' hakkında iğrenç detaylar! Hepsinin kaseti var

'Fuhuş adası' hakkında iğrenç detaylar! Hepsinin kaseti var

Paylaş
'Fuhuş adası' hakkında iğrenç detaylar! Hepsinin kaseti var

ABD’de çocuklara yönelik cinsel istismarla suçlanan ve cezaevinde intihar eden iş insanı Jeffrey Epstein’ın bağlantılı olduğu dava dosyalarının dördüncü bölümünde, Bill Clinton, Richard Branson ve Prens Andrew’un cinsel ilişki kasetlerinin olduğu iddia edildi.

ABD’de fuhuş, pedofili, çocuklara cinsel suçlardan hüküm giyen ve cezaevinde intihar eden ABD’li iş insanı Jeffrey Epstein’ın kurduğu 'fuhuş adasıyla' ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Epstein’ın bağlantılı olduğu ve dünyaca ünlü isimlerin adının geçtiği dava dosyalarının 250 sayfalık 4’üncü bölümü yayınlandı. Belgelerde Epstein’ın kurbanlarından Sarah Ransome’a ait e-postalar yer aldı. Ransome, söz konusu yazışmalarda Epstein’ın elinde Bill Clinton, Prens Andrew ve İngiliz iş adamı Sir Richard Branson’a ait kasetlerin bulunduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

GÖRÜNTÜLER KAYITLI

Sarah Ransome, 2006’da 22 yaşındayken Epstein’ın suç ortağı ve kız arkadaşı Ghislaine Maxwell tarafından fuhuş ağına alındığını kaydetti. Kasetleri gördüğünü öne süren Ransome, bir e-postada "Arkadaşım; Clinton, Prens Andrew ve Richard Branson ile cinsel ilişkiye girdiğinde, aslında her seferinde Jeffery Epstein tarafından görüntüleri kayda alınmıştı" dedi. Ransome, ayrı bir yazışmada ise eski ABD Başkanı Donald Trump’ın da Epstein’ın New York’taki evinde bir kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiğini öne sürdü.

USB’YE KOPYALAMIŞ

Sarah Ransome, 2016 yılında iddialarını geri çekmişti. Ancak Maxwell ve ‘diğerleri’ tarafından ailesinin tehdit edilmesinin ardından iddialarının arkasında durduğunu söyledi. Mahkeme belgelerinde ayrıca Epstein’ın Karayipler’deki özel adasında kız çocukları ve genç kadınlarla çekilmiş ve Sarah Ransome tarafından avukatlara teslim edilen fotoğraflar da yer alıyor. Ransome “Görüntüleri birkaç USB belleğe yedekledim ve bunları güvenli bir şekilde Avrupa’nın çeşitli farklı yerlerine gönderdim” diyor. Söz konusu iddialar ise Richard Branson ve Donald Trump tarafından dün yalanlandı.

Haberin Devamı