Dünya İç çamaşırıyla 'fakirler için' telefon çaldı

İç çamaşırıyla 'fakirler için' telefon çaldı

Paylaş
İç çamaşırıyla 'fakirler için' telefon çaldı

Tayland'da sadece başına geçirdiği bir örtü ve iç çamaşırıyla teknoloji mağazasından telefon çalan adam, güvenlik kamerasıyla görüntülendi. İsminin Jeh-isma-ae Hama olduğu öğrenilen adam, masal karakteri Robin Hood gibi zenginden alıp fakire dağıtmak için çaldığını söyledi.

Tayland medyasında Bay Külot lakabıyla manşet olan Jeh-isma-ae Hama isimli adamın, teknoloji mağazasını soyup telefon almaya gücü yetmeyen evsizlere dağıttığı ortaya çıktı. Masal karakteri Robin Hood'a benzetilen 23 yaşındaki Hama, kamera görüntülerinin ardından tutuklandı. Hırsız, geceleri teknoloji mağazasının farklı şubelerine girerek sadece başındaki örtü ve iç çamaşırıyla çalıyordu.

Haberin Devamı

Başta cep telefonu olmak üzere toplamda 1,9 milyon baht (43,997,54 pound) değerinde eşya çaldığı bildirildi. Hama, Bang Kapi semtinde kiralık bir odada çalıntı eşyalarla bulundu. 

Yarı çıplak şekilde hırsızlık yapmasını ise kendine olan güvenini artırdığı için gerçekleştirdiğini söyledi. 

Hırsızlık yaparken güvenlik sistemini devre dışı bırakan Hama, kameralardan kaçamadı. Çaldıklarını sokaktaki insanlara hediye etmek için tren istasyonunu tercih eden Hama, buradaki insanlara telefon ve para dağıtıyordu. Kendisi de evsiz olan Hama, bazı telefonları da sattığını itiraf etti.