Spor "Galatasaray'a borçluyum"

"Galatasaray'a borçluyum"

Paylaş
"Galatasaray'a borçluyum"

Mauro Icardi, gollerinin yanı sıra kulübe aidiyetiyle de dikkat çekiyor. Tangocu, Erden Timur’a “Beraber kazandığımız her şeyi sana ve kulübe borçluyum. Umarım bu sene de şampiyon olacağız” ifadelerini sarfetti.

Süper Lig’de attığı 21 golle Galatasaray’ın galibiyet serisinde önemli rol oynayan Mauro Icardi, sarıkırmızılı renklere bağlılığıyla da dikkat çekiyor. Icardi, Youtube’da 343 Digital platformuna konuk olan başkan vekili Erden Timur’a videolu bir mesaj gönderdi. Arjantinli yıldız, kulübe transferinde etkili olan Timur’a “Galatasaray için yaptığın her şey için teşekkürler. Beraber kazandığımız her şeyi sana borçluyum. Geçen sene şampiyon olduk, umarım bu sene de tekrarlayacağız. Haydi Cim Bom!” ifadelerini kullandı. Bu haftayı da golle kapatan Icardi, gol krallığındaki rakibi Edin Dzeko’nun (20) önünde zirvede yer alıyor.

Haberin Devamı

DEV GELİR KAPIDA

Sarı-kırmızılılar, gelecek sezon futbolcu satışlarından rekor bir gelir elde etmeyi planlıyor. Yönetim, Avrupa kulüplerinin radarında olan Sanchez, Nelsson, Abdülkerim ve Barış Alper’in satışından 80 milyon euro gelir hedefliyor.

1 YIL DAHA OYNARIM!

Cim Bom’un bu sezon fark yaratan isimlerin başında gelen Dries Mertens’in yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı gündeme geldi. Belçikalı yıldızın Türkiye’de çok mutlu olduğu ve Galatasaray’da 1 yıl daha kalmaya sıcak baktığı öğrenildi. Gelecek hafta 37 yaşına girecek olan Mertens, bu sezon 13 asist ve 9 golle göz kamaştırıyor.

HAKİM ZİYECH’E 37.5 MİLYON EURO

Chelsea’den sezon başında kiralanan ve satın alma opsiyonu Galatasaray’da bulunan Hakim Ziyech’e Suudi Arabistan’dan talip çıktı. Al Shabab’ın Ziyech’e 2.5 yıl için 37.5 milyon euro net maaş önerdiği ileri sürüldü. Faslı yıldız, bu sezon 20 resmi maça çıktı. Ziyech, bu maçlarda 6 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

Haberin Devamı