Dünya İngiliz oyuncu Danniella Westbrook, estetik için Türkiye'ye geliyor

İngiliz oyuncu Danniella Westbrook, estetik için Türkiye'ye geliyor

Paylaş
İngiliz oyuncu Danniella Westbrook, estetik için Türkiye'ye geliyor

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yüzünde ciddi bir deformasyon yaşayan 49 yaşındaki İngiliz oyuncu Danniella Westbrook, iki estetik operasyon için Türkiye'ye geleceğini açıkladı.

Derleyen: Mine Bozkurt - Posta.com.tr | 80'li yılların popüler dizisi EastEnders ile üne kavuşan 49 yaşındaki İngiliz oyuncu Danniella Westbrook'un yüzünde, osteoporoz hastalığı ve uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle ciddi bir deformasyon meydana geldi. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Westbrook, yeniden oyunculuğa dönebilmek için kendini baştan yaratmaya karar verdi. Bu kez adresi Türkiye olacak.

Haberin Devamı

The Sun gazetesine açıklama yapan Danniella Westbrook "Önümüzdeki hafta yüz ameliyatı olmak için Türkiye'ye gidiyorum ve Noel'den sonra da bir tane daha olacağım" dedi.

2018 yılında osteoporoz hastalığı nedeniyle elmacık kemiğini ve diş etlerini kaybeden ünlü oyuncu, bir operasyon geçirmişti. Geçen yıl ise yüzünden ameliyat olmuş, dudak dolgusu ve botoks yaptırmıştı. Nisan ayında ise burun operasyonu geçirmişti.

ÜNLÜLER TÜRKİYE'Yİ TERCİH EDİYOR

Dünyaca ünlü isimler kaliteli ve ucuz estetik operasyonlar için Türkiye'yi tercih etmeye devam ediyor. Reality şov yıldızı Katie Price, uzun yıllardır estetik operasyonlar ve diş tedavileri için Türkiye'ye gelen isimlerden. 

Katie Price'ın yanı sıra Love Island yarışmacısı Jack Fincham, önceki ve sonraki halini Instagram hesabından paylaşarak Türkiye'yi övdü.

Haberin Devamı

42 yaşındaki İngiliz reality şov yıldızı Kerry Katona, dişlerinde yaşadığı sorunu çözebilmek için Antalya'ya geldiğini ve ne kadar hayran kaldığını dile getirmişti.