Dünya İnternetten tanıştı, başına gelenler kan dondurdu! Otel çalışanları buldu...

İnternetten tanıştı, başına gelenler kan dondurdu! Otel çalışanları buldu...

Paylaş
İnternetten tanıştı, başına gelenler kan dondurdu! Otel çalışanları buldu...

Telefon uygulamasından tanıştığı kadınla çıktığı randevu, hayatındaki son buluşma olacaktı. Gecenin ilerleyen saatlerinde meydana gelen korkunç olay, çalışanlar tarafından ortaya çıkarıldı.

Posta.com.tr | İngiltere'nin Essex yaşayan Carl Langdell, 2015 kışında flört uygulamasından bir kişiyle tanıştı. İkili, konuşup anlaşmalarının ardından buluşmak için sözleştiler. Langdell, 23 yaşındaki Katie Locke ile tanışacağı için oldukça heyacanlıydı.

Haberin Devamı

Öğretmenlik yapan Locke'u etkilemek isteyen Langdell, genç kıza kendisinin bir avukat olduğunu söyledi. Langdell bu yalanını, internette hazırladığı sahte profille destekledi. Bu hamlesi genç kızı etkilemeye yetmişti.

İkili yemeklerini yedikten sonra otele gittiler. Bu otel, tüm İngiltere'nin konuştuğu bir olaya sahne olacaktı.

OTEL ÇALIŞANLARI BULDU

Gecenin ilerleyen saatlerinde büyük bir panik içinde olduğu görülen Langdell, otel görevlilerinden çıkışını istedi. Bu duruma pek anlam veremeyen otel görevlileri, Langdell'in çıkışını yaparak onu uğurladı. Ancak Langdell'in yanında birlikte geldiği Locke yoktu.

Otelde yapılan aramaların ardından korkunç gerçek ortaya çıktı. Locke'in cansız bedeni bir çamaşır arabasının içinde bulundu. Yapılan araştırmalarda Locke'a ölümünün ardından tecavüz edildiği de belirlendi.

Haberin Devamı

"BİRİNİ ÖLDÜREREK HASTALIĞIMI KANITLAYACAĞIM"

Otel görevlilerin polise verdiği bilgiler ile birlikte kısa süre içerisinde yakalanan Langdell, cezaevine gönderildi.

Hapiste hareketlerinin garipleşmeye başladığı söylenen Langdell ile ilgili yazılan raporda şu ifadeler kullanıldı:

Ocak 2016'da, cezaevindeyken Langdell sağlık personeline, birini öldürerek akıl hastası olduğunu kanıtlayacağını söyledi. Daha sonra kendisini keserek zarar verdi ve hastanede tedavi görmesi gerekti. Bay Langdell ayrıca birkaç kez şiddet uyguladı ve memurlara saldırdı. Duygusal olarak dengesiz olduğu tespit edilen Langdell'e , asosyal ve obsesif-kompulsif kişilik bozuklukları teşhisi kondu.

YALAN SÖYLEDİĞİ İÇİN TEKRAR HAPSE GÖNDERİLDİ

Mart ayına gelindiğinde Katie'nin cinayetinden mahkumiyetinin ardından, Langdell'in bilinçaltı mesajlarla ilgili iddiaları yalanlandı. Bu iddiaları kanıtlamak için başka bir can almaya hazır olduğunu söylemesine rağmen, psikologlar tarafından "uydurma sanrılar" olarak kabul edildi.

Langdell hapiste geçirdiği sürenin ardından Temmuz 2017'de yüksek güvenlikli hastaneye transfer edildi. Hastanede saldırgan tavırlarının git gide arttığı görülen Langdell'in durumu burada daha da kötüye gitti.

Haberin Devamı

HÜCRESİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

2019 yılında ise kendisinin psikolojik bir sıkıntısı olmadığı tanısı konulan Langdell, yeniden hapishanenin yolunu tuttu. Burada yaklaşık 2 sene geçiren Langdell, hücresine yaklaşan herkesi öldüreceğini söyleyerek tehditlerde bulundu.

11 Şubat 2021 tarihinde ise kendisini öldüren Langdell'in cansız bedeni hücresinde bulundu.