Dünya İspanya'da turist rezilliği: Çöp kutusunda cinsel ilişki

İspanya'da turist rezilliği: Çöp kutusunda cinsel ilişki

Paylaş
İspanya'da turist rezilliği: Çöp kutusunda cinsel ilişki

Skandal görüntülerin adresi İspanya'nın Benidorm şehri! Turist çift, çöp kutusunda cinsel ilişkiye girerken polis tarafından fark edildi. Çifte yaklaşan polis, copla adamı uyardı. Görüntüler, Twitter'da büyük yankı uyandırırken kullanıcılar, 'Sadece Benidorm'da olur' yorumunu yaptı.

Twitter'da olay yaratan görüntüler, İspanya'nın Benidorm şehrinde çekildi. Görüntülerde bir adam ve bir kadının, büyük çöp kutusunda cinsel ilişkiye girdiği görülüyor. Polisler olay yerine geldiklerinde çevredeki vatandaşlar ve sürücüler tezahürat yapmaya başladı. Polislerden biri, elindeki copla adamın sırtına vurarak çifti ayırdı. Turist olduğu belirtilen çiftin tutuklanıp tutuklanmadığı bilinmiyor. 

Haberin Devamı

Sosyal medyada yayınlanan görüntüleri görenler adeta neye uğradığını şaşırdı.  

'ROMANTİZMİN ÖLDÜĞÜNÜ KİM SÖYLEDİ?'

Kullanıcılar, "Romantizmin öldüğünü kim söyledi?", "Tam zamanında yakalandı", "Benidorm'a girmektense hapse girmeyi tercih ederim" , "Sadece Benidorm'da olur" gibi yorumlar yaptı. 

Son yıllarda İspanya'nın bazı bölgelerinde yetkililer, "aşırılık turizmi" olarak adlandırdıkları ve kamusal çıplak, içki içme, cinsel eylem ve anti sosyal davranışların ortadan kalkmasına yönelik kurallar yürürlüğe koydu. 

PARA CEZASI VAR

2018'de Mayorka adası, bu gibi durumları ortadan kaldırmak için ağır para cezaları getirdi. Parti kasabası olarak bilinen Magaluf da benzer kurallar getirdi.

Üstsüz dolaşırken yakalanan herkese 3.000 euroya kadar ceza verilebiliyor. Toplum içinde cinsel ilişkiye girmek de para cezasıyla sonuçlanıyor. 

Haberin Devamı

Otel balkonlarından havuzlara atlamak ve kamu alanlarında çıplaklık, ülkenin çoğu yerinde zaten yasaklanmış durumda.