Dünya İstismarcıyla kaçmıştı! Aristokrat Constance Marten'in travmatik geçmişi ortaya çıktı

İstismarcıyla kaçmıştı! Aristokrat Constance Marten'in travmatik geçmişi ortaya çıktı

Paylaş
İstismarcıyla kaçmıştı! Aristokrat Constance Marten'in travmatik geçmişi ortaya çıktı

Birleşik Krallık'ta aristokrat bir aileye mensup olan Constance Marten, tecavüz suçundan hapis yatan Mark Gordon ile sevgili oldu. Ancak çiftten ve yenidoğan bebeklerinden uzun bir süre haber alınamayınca ülke çapında arama başlatıldı. Ormanlık alanda çifti bulan polis, korkunç bir gerçeği de ortaya çıkardı. Mahkemeye çıkarılan Marten'in travmatik geçmişi ise duyanları hayrete düşürüyor.

Posta.com.tr | Aristokrat bir aileye mensup 35 yaşındaki Constance Marten, tecavüz suçlamasıyla ABD'de 20 yıl hapis yatan 48 yaşındaki Mark Gordon'la 2016'da tanışmadan önce gelecek vaat eden bir tiyatro öğrencisiydi. Gordon'la tanıştıktan sonra gözden uzak bir hayat yaşamaya başlayan Marten, ailesiyle bağlarını kopardı. 

Haberin Devamı

Fazla arkadaşı olmadığı belirtilen çiftin bir de bebeği oldu. Ancak yeni doğan bebekleriyle yedi hafta önce kayıplara karışan Constance Marten ve Mark Gordon tüm ülkede aranmaya başlandı. 

Ülke genelinde yapılan aramalarla çiftin yeri saptandı. Ancak bu sefer de yanlarında bebekleri yoktu. 

İlk sorgulamada bebeklerinin yerini söylemeyi reddeden çiftin bulunduğu bölgede araştırmalar devam etti. Bebeği arama çalışmalarında arama köpekleri, termal kameralar, helikopterler ve insansız hava araçları kullanan yüzlerce polis görev yaptı. 

KORKUNÇ KEŞİF

Polis en sonunda çiftin gözaltına alındığı yere yakın ormanlık bir alanda bebek cesedi buldu. 

Çiftin ocakta doğan bebeklerine neredeyse hiçbir tıbbi bakım yaptırmadığı ve bebeğin ihmal sonucu ölmüş olabileceği düşünülüyor.

Haberin Devamı

Gözaltındaki Constance Marten ve Mark Gordon, ihmalden bebeğin ölümüne sebep oldukları için tutuklandıkları belirtildi. Mahkemeye çıkarılan Constance Marten hakkındaki ifadeler de bir o kadar şaşırtıcıydı. 

ESKİ SEVGİLİSİ KONUŞTU

Marten, ergenliğindeki asi tavırları nedeniyle Nijerya'daki Lagos'a gönderilmişti. Burada 50 kızla birlikte bir yurtta kalıyordu. 

Marten'in eski sevgilisi olan 44 yaşındaki Francis Agolo, mahkemede verdiği ifadede  "Orada geçirdiği zaman hakkında konuşurken susardı. Kötü bir şey mi oldu bilmiyorum ama travmatik bir deneyim gibiydi" dedi ve şunları ekledi:

Constance'ı tanıdığımda, şefkatli ve sevgi dolu biriydi. Bu yaşananlar onun karakteri gibi görünmüyor.

Marten, 2013'te Cosmopolitan dergisine verdiği röportajda silahlı muhafızlar tarafından korunan 50 kızla birlikte bir yurtta kaldığını, bazen aç kaldığını, geceleri İncil okuması için uyandırıldığını ve yurt müdürüne "Baba" diye seslenildiğini söyledi.

Marten'in ifadelerinde "Yurt müdürü gözlerimin içine baktı ve 'Ailenin artık bir önemi yok' dedi. Artık senin babanım" dediğini söyledi.