Dünya Jeff Bezos'un eski eşi MacKenzie Scott ikinci kocasından da ayrılıyor

Jeff Bezos'un eski eşi MacKenzie Scott ikinci kocasından da ayrılıyor

Paylaş
Jeff Bezos'un eski eşi MacKenzie Scott ikinci kocasından da ayrılıyor

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos ile 26 yıl evli kaldıktan sonra 2019 yılında boşanan MacKenzie Scott, 2021 yılında çocuklarının gittiği okulda öğretmenlik yapan Dan Jewett ile evlenmişti. Bezos ile boşanmasının ardından yüklü bir servet sahibi olan Scott'ın aşkta yüzü yine gülmedi.

Posta.com.tr - Amazon’un kurucusu milyarder Jeff Bezos, 26 yıldır evli olduğu MacKenzie Scott’tan 2019 yılında boşanmıştı. MacKenzie Scott, 2021 yılında ise bir lisede öğretmenlik yapan Dan Jewett ile sessiz sedasız hayatını birleştirmişti. Ancak çiftten kötü haber geldi.
Milyarder bir yardımsever olan Scott, 2 yıllık evliliğin ardından boşanmak için mahkemeye başvurdu.
Kayıtlara göre Scott ve Bezos’un çocuklarının okuduğu okulda öğretmenlik yapan Jewett, boşanma kararına itiraz etmedi. Çift evlenmeden önce evlilik sözleşmesi imzaladığı için boşanmayla birlikte kimin ne alacağı önceden belirlenmişti.
Çeyrek asırı birlikte geçirdikten sonra boşanan Bezos ve Scott’ın evliliğinden 4 çocukları var.

Haberin Devamı

HER YERDEN SİLDİ
The Times’ın bildirdiğine göre Jewett’ten boşanma aşamasında olan Scott, online profillerinden Jewett’ı silmeye başladı. 
Kâr amacı gütmeyen organizasyon olan The Giving Pledge isimli kuruluşun internet sitesinde yer alan Jewett'ın fotoğrafı da kaldırıldı. Yerine Scott'ın vesikalık fotoğrafı koyuldu. Bu kuruluş, milyarderlerin ölmeden önce servetlerinin yarısını bağışlamayı vadettiği bir organizasyon.

Scott'ın sitedeki biyografisinde Jewett'ten bahsedilen kısımlar da silindi. 
Boşandığında Bezos'un varlıklarının yarısını aldıktan sonra dünyanın en zengin 12'nci kişisi olan MacKanzie Scott, daha önce görülmemiş miktarlarda bağış yapmasıyla biliniyor.