Dünya Karısını Ukraynalı mülteci için terk etti

Karısını Ukraynalı mülteci için terk etti

Paylaş
Karısını Ukraynalı mülteci için terk etti

İngiltere'de daha önce Ukraynalı mülteci kadın için eşini ve çocuklarını terk eden Tony Garnett büyük yankı uyandırmıştı. Aynı olay bu kez milyonerin başına geldi. Evlerini açtıkları Ukraynalı kadına aşık olan Haakon Overli, eşini ve çocuklarını üç hafta içinde terk ederek Ukraynalı kadınla aşk yaşamaya başladı.

İngiltere'de finans şirketi Wonga'nın eski yöneticisi Haakon Overli (52), eşi ve çocuklarını terk etti. Norveç asıllı Overli, Ukraynalı bir mülteci kadına evlerini açtıktan sonra kadınla aşk yaşamaya başladı. Üç hafta içinde de Ukraynalı mülteci ile birlikte başka bir eve çıktı. 5 milyon Sterlin serveti olan Overli, savaşın başladığı marttan bu yana mültecilerin İngiltere'ye getirilmesi için lobi faaliyetleri yürütüyordu.

Haberin Devamı

Haakon Overli, üç hafta içinde eşinden ve çocuklarından vazgeçti.

DAHA ÖNCE DE YAŞANDI

İngiltere'de dört ay önce de Tony Garnett (29), eşi Lorna'yı (28) evlerinde misafir ettikleri Ukraynalı sığınmacı Sofia Karkadym (22) için terk etmişti.

Ülkede büyük yankı uyandıran olayın ardından konuşan koca 'Gerçeği söylemek istiyorum. O yuva yıkan biri değil, onu savaştan kurtarmak için evimize almaya karar verdik. Lorna ile olan ilişkim Sofiia gelmeden çok önce bitmişti. Sofiia'yla ilişkimizi duyup destek verenler de oldu. Bana hayvan olduğumu söyleyenler bile insanlar oldu. Ben bir canavar değilim. Geceleri çok rahat uyuyorum' demişti.