Dünya Kocasını öldürttü! 55 çocuklu katil vekile hapis

Kocasını öldürttü! 55 çocuklu katil vekile hapis

Paylaş
Kocasını öldürttü! 55 çocuklu katil vekile hapis

Çoğu evlatlık 55 çocuğu olmasıyla tanınan Brezilyalı aşırı sağcı eski milletvekili Flordelis, kocasının öldürülmesi emrini verdiği gerekçesiyle 50 yıl hapis cezası aldı. Çiftin, aralarında tetiği çeken oğlunun da olduğu 6 çocuğuna da ceza yağdı.

1990’larda kendisinden 15 yaş büyük Flordelis dos Santos de Souza (61) ile evlendikten sonra bir kilise kuran vaiz Anderson do Carmo (42) kısa sürede şöhreti yakalamıştı. ‘Flordelis’ adıyla ilahiler söyleyen eşinin güzel sesinin de yardımıyla 9 ayrı kilise kuracak kadar zenginleşmişlerdi.

Haberin Devamı

Bu şöhret, Flordelis’e meclisin de yolunu açmış, şarkıcı 2018’de aşırı sağcı Jair Bolsonaro hükümetinin milletvekili olmuştu. Anderson de Carmo, Haziran 2019’da evine giderken kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Olay başarısız bir soygun girişimi gibi görünüyordu.

TETİĞİ OĞLU ÇEKTİ

Fakat yapılan inceleme tetiği çoğu evlatlık 55 çocuğundan biri olan oğlu Flavio’nun çektiğini ortaya çıkardı. Silahı da bir diğer oğlu Lucas Sezar almıştı. Lucas Sezar daha az ceza almak için cinayetin ayrıntılarını açıkladı.

Annesi, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle babasını 6 kez siyanürle zehirlemeye çalışmış, başarılı olamayınca da çocuklarına “Öldürün” emri vermişti. Haziran 2021’de vekilliği düşürülen Flordelis’e 50 yıl, çiftin 6 çocuğuna da 33 yıla kadar çıkan hapis cezaları verildi.

Haberin Devamı