Dünya Komşu vicdanı

Komşu vicdanı

Paylaş
Komşu vicdanı

ABD'de yedi yaşındaki kız çocuğu "Lütfen beni evlat edinin" diyerek komşuya sığındı. Komşuların kol kanat gerdiği çocuğun annesi ihmalden tutuklandı.

ABD'nin Pennsylvania eyaletinde yaşayan Erika ve Aineel David çiftinin kapısını küçük bir kız çocuğu çaldı. Çocuğun elinde "Lütfen beni evlat edinin. Annem beni dövüyor. Evim yok. Annem tabletimi kırdı" yazılı bir kağıt vardı. Havanın 4 derece olduğu bir günde kızın üzerinde ayakkabıları ve montu yoktu. David çifti evden kaçtığını anladı. Yedi yaşındaki kız çocuğu eve alındı. Polise haber verildi. Adını söylemeyi reddeden küçük kızın adı, okul çantası incelenince öğrenilebildi.

Haberin Devamı

ANNE FARKINDA DEĞİLDİ

Polis, kızın evine gitti. Evin üst katında bir bebek ağlıyordu. Anne ise kapının önünde duruyordu. Anneye kızının nerede olduğu soruldu. Nicodia Samuels (33) adlı anne, panikleyerek taşınma sürecinde olduğundan çocukları takip edemediğini söyledi. Tutuklanan üç çocuk annesi Samuels çocuğunun hayatını tehlikeye atmakla yargılanıyor. Duruşmaya kadar 25 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Çocukları için de sosyal hizmetler bir güvenlik planı hazırladı.