Dünya Korumalıktan Hollywood'a

Korumalıktan Hollywood'a

Paylaş
Korumalıktan Hollywood'a

Michael Jackson, Naomi Campbell gibi yıldızların korumalığını yaparken hayran kitlesi oluşan Simon Newton artık oyunculuk yapıyor. Yakında kendi kıyafet koleksiyonunu da çıkaracak.

İngiliz ordusunda askerken ünlü yıldızların korumalığını yapmaya başlayan Simon Newton (44) ünlü oldu. 2006’da Michael Jackson’ın koruması olarak başladığı mesleğinde Naomi Campbell, Bella Hadid, Rita Ora, Kendall Jenner dahil pek çok ünlünün güvenlik ekibine katıldı. En çok ilgiyi süper model Bella Hadid’in yakın korumasıyken görmeye başladı. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken Newton’ın hayranları oluştu. Sıradışı stili ile Vogue dergisinin de radarına girdi ve hakkında stil raporları hazırlandı.

Haberin Devamı


 

CANNES’A GİDİYOR

O tarihten sonra ünü katlandı. Kendi güvenlik şirketini kurdu ve ünlüler profesyonel koruma hizmeti için onun şirketine başvurdu. Oyunculuk teklifleri almaya başladı. Güvenlik işini bıraktı, oyunculuk eğitimi gördü. Bir BBC dizisi ve iki filmde rol aldı. Yeni filminin çekimlerine ocakta başlayacak. Bugünlerde davetli olarak Cannes Film Festivali’ne katılmaya hazırlanıyor. Bu yaz da kendi stilini yansıtan bir giyim koleksiyonu çıkarıyor. Newton, çalıştığı ünlüler içinde Bella Hadid’i farklı bir yere koyuyor. “Onunla iletişim kurmak çok kolaydı ve hep çok kibardı” diyor.