Dünya Kral Charles'ın 'gizli çocuğu', Meghan ve Harry belgeseli hakkında konuştu

Kral Charles'ın 'gizli çocuğu', Meghan ve Harry belgeseli hakkında konuştu

Paylaş
Kral Charles'ın 'gizli çocuğu', Meghan ve Harry belgeseli hakkında konuştu

İngiltere Kralı 3. Charles'ın çocuğu olduğunu iddia eden 56 yaşındaki Avustralyalı Simon Charles Dorante-Day, dijital platformda yayınlanan Prens Harry ve Meghan Markle'ın belgeseli hakkındaki sessizliğini bozdu.

Posta.com.tr | Prens Harry ve Meghan Markle'ın birliktelikleri ilk günden beri İngiliz Kraliyet Ailesi'nin bir numaralı sorunu oldu. Çiftin kraliyete yönelik sarsıcı iddiaları ve aileden ayrılıp ABD'de yaşamak istemeleri, tüm dünyanın dikkatini çeken bir hikayeye dönüştü.

Haberin Devamı

 Prens Harry ve Meghan Markle ilk olarak ABD'li sunucu Oprah Winfrey'e verdiği röportajda kraliyet hakkında iddialarda bulunmuştu. Sonrasında ise hikayelerini dijital platforma satarak büyük bir gelir elde ettiler. 

Kraliyet makamları çifte "ailelerini satarak para kazanıyorlar" suçlamasını yöneltirken, İngiltere Kralı 3. Charles'ın gizli çocuğu olduğunu iddia eden 56 yaşındaki Avustralyalı Simon Charles Dorante-Day, belgesel hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

DNA TESTİ İSTİYOR

Kral 3. Charles’ın oğlu olduğunu iddia eden 56 yaşındaki Simon Dorante-Day, Kral ve Konsort Kraliçe’ye dava açma yollarını araştırdığını söyledi. DNA testi isteyen Dorante-Day, Kral’ın bunu reddetmesi için herhangi bir neden olmadığını ifade ediyor.

Haberin Devamı

Dorante-Day, ‘Yargıç, ben ve avukatı arasında Charles'ın yasal durumu ve hükümdarın yasalarca mı yoksa yasaların üzerinde mi korunduğu hakkında bir tartışma var. Bunun cevabı ‘hayır’dı. Bana neden böyle olduğuna dair bir sebep göremediklerini söylediler. İkincisi, Camilla ve ailesi kesinlikle kanunların üstünde değiller. Yani bu tartışma şimdiye dek çoktan yapılmış ve karara bağlanmıştı. Birçok insan Charles hükümdar olduğunda bunun benim davama zarar vereceğinden endişeliydi. Ama yasal olarak bir fark yaratmayacak, yine de aynı şekilde ilerlemeye devam ediyor’ dedi.

'BABAM DEĞİLSEN KANITLA'

Dorante-Day, mahkemeye geri döneceğini ve İngiltere Kralı ile ilişkisini kanıtlayabilecek DNA testi yaptırmak için elinden geleni yapacağını belirtti. Dorante-Day "Sanırım Charles’ın yapabileceği en küçük şey bana cevap vermek, beni kabul etmek. William’a Galler Prensi unvanını veriyor, peki benim cevabım nerede? DNA testim nerede? Babam değilsen, olmadığını kanıtla" dedi.

9 çocuk babası olan Dorante-Day, ‘Kendimi dışlanmış hissediyorum. Charles istediğini aldı; tahtını, karısını, her şeyini aldı. Annemle ilgili gerçeği bile anlamadım. Artık mutlu sona ulaşma zamanım geldi’ diyor.

BELGESEL HAKKINDA KONUŞTU

56 yaşındaki Simon, bazı medya organlarının çifti baltalamaya çalıştığını söyledi. Belgesel hakkında 'dürüst' yorumu yapan Simon, şu açıklamaları yaptı:

Haberin Devamı

Bir sürü tek yönlü konuşma var ve kimin umurunda... Ama bazı ilginç sorular ortaya atıyorlar ve bazı medya kişiliklerinin buna tepkisi benim açımdan çok çirkin, bölücü ve ikiyüzlü.