Dünya Meghan Markle'dan Prens William'a 'katil' hediyesi

Meghan Markle'dan Prens William'a 'katil' hediyesi

Paylaş
Meghan Markle'dan Prens William'a 'katil' hediyesi

Prens Harry ile İngiliz kraliyetinden ayrılan Meghan Markle'ın 2017 yılında Prens William'a gönderdiği yılbaşı hediyesi ortaya çıktı. Ancak hediyede ufak bir kelime oyunu vardı...

Posta.com.tr | Prens Harry ve Meghan Markle'ın kraliyetten ayrılmalarının ardından hikayelerini dijital platforma satması, İngiltere'de büyük tepkiye neden oldu. Kraliyete yakın çoğu kaynak çifti İngiliz Kraliyeti'ni 'satarak' para kazanmaya çalışmakla suçladı. Kraliyet ailesinden çıkmak için çabalayan ancak her seferinde kraliyetin ekmeğini yiyen çifte tepkiler sürüyor. Ancak çift hakkında 2020 yılında yayınlanan bir kitaptaki detay, tekrar gündeme geldi. 

Haberin Devamı

Prens Harry ve Meghan Markle, Aralık 2017'de nişanlandıklarını duyurmuştu. Meghan Markle, o dönemde Prens Harry'nin ailesini etkilemek ve güzel bir iz bırakmak istiyordu. Bunu için de ilginç bir hediye tercihine yöneldi.

Kraliyet ailesi, uzun süredir Noel sezonu boyunca birbirine 'ucuz şaka hediyeleri' veriyor. Bunu öğrenen Meghan Markle, Prens William üzerinde iyi bir etki bırakmak için ne alacağını araştırmaya başladı. 

'HEDİYELERDEN BİRİ BÜYÜK ÇIKIŞ SERGİLEDİ'

Meghan Markle'ın hediye arayışı, 2020 yılında Omid Scobie ve Carolyn Durand tarafından kaleme alınan Finding Freedom adlı kitapta yer aldı. Kitapta şu ifadeler yer alıyor:

Meghan'ın en büyük zorluğu, yeni geniş ailesini eğlendirecek mükemmel hediyeyi bulmaktı. Hediyelerden biri büyük bir çıkış sergiledi. Prens William için üzerinde 'tahıl katili' (cereal killer)* yazan bir kaşık.

Haberin Devamı

*"Cereal killer" kelimesi, seri katil anlamına gelen "serial killer" kelimesiyle neredeyse aynı şekilde okunduğu için ince bir mizah malzemesi olarak kullanılıyor. 


Prens William'ın gelen hediyeden etkilendiği ve Meghan Markle'ın kraliyet ailesiyle geçirdiği ilk Noel'de iyi bir izlenim bıraktığı ifade edildi. 

TARTIŞMALI BELGESEL

Kraliyet ailesinden ayrılan Meghan Markle ve Prens Harry, bu yılki yılbaşı şenliklerinde yer alamadı. Çiftin hikayelerini dijital platforma satarak belgesele çevirmesi, kraliyet çevrelerince hoş karşılanmadı. 

Meghan ve Harry, kraliyet ile aralarındaki uçurumu giderek açsa da Kral 3. Charles'ın çifte zeytin dalı uzattığı ifade ediliyor. Daily Mail'in haberine göre Kral, Prens Harry ile barışmayı ve ilişkilerini düzeltmeyi umuyor.