Dünya Kumarhanede dehşet

Kumarhanede dehşet

Paylaş
Kumarhanede dehşet

Kamboçya’da bir kumarhanede önceki gece birinci katta çıkan yangın hızla diğer katlara sıçradı. İnsanların pencerelere sığındığı, kimilerinin canını kurtarmak için kendini yüksekten boşluğa bıraktığı faciada 19 kişi hayatını kaybetti.

Kamboçya’nın Tayland sınırındaki Poipet kentinde yer alan Grand Diamond City isimli kumarhane ve otelde önceki gece henüz belirlenemeyen bir sebeple birinci katta yangın çıktı. Hızla halılara, oradan da perdelere ulaşan alevler, bir anda tüm binayı sardı. Çoğunluğu Taylandlı turistlerden oluşan onlarca kişi alevlerin arasında mahsur kaldı. Birçok kişi canını kurtarmak için pencerelere sığındı.

Haberin Devamı

VİNÇLE KURTARDILAR

İtfaiyeciler, pencerelerde bekleyenleri vinç yardımıyla kurtarırken kimileri de can havliyle kendini boşluğa bıraktı. Faciada 19 kişi hayatını kaybetti. Kamboçyalı yetkililer, 50 kişinin yaralandığını, en az 12 kişinin yaşam destek ünitesine bağlı olarak ölümle mücadele ettiğini bildirdi. Tayland’dan yapılan açıklamada ise 79 Taylandlı, 30 Kamboçyalı ve 8 Endonezyalı’nın tedavi için sınırı geçerek hastanelere getirildiği belirtildi.