Dünya Meksika'da seri katil alarmı! Ted Bundy'i örnek alıyor

Meksika'da seri katil alarmı! Ted Bundy'i örnek alıyor

Paylaş
Meksika'da seri katil alarmı! Ted Bundy'i örnek alıyor

Meksika'da işlenen 3 cinayetin ABD tarihinin en vahşi seri katillerinden biri olan Ted Bundy'nin cinayetlerine olan benzerliği polisi alarma geçirdi.

Posta.com.tr | ABD sınırındaki Tijuana, vahşi cinayetler polisi alarma geçirdi. İşlenen 3 cinayetteki benzerlik yıllar önce ABD'yi sarsan seri cinayetlerin faili olan Ted Bundy ile benzerlik gösteriyordu.

Haberin Devamı

California Başsavcısı Ricardo Iván Carpio, cinayetler hakkında yaptığı açıklamada katil hakkında "Bu kişinin şiddet içeren ve psikopatik davranışlarla ilişkili suç eğilimi var. Profili, onlarca yıl önceki birine çok benziyor: Ted Bundy" dedi.

Carpio, Tijuana'da bu yıl şimdiye kadar kaydedilen 1.859 cinayetten üçünün, savunmasız kadınları baştan çıkaran ve onları buluşmaya ikna eden bir katilin izlerini taşıdığını söyledi. Katil kadınları öldürmeden önce vahşice istismar ediyordu.

AMERİKALI OLABİLİR

Suçların işlenme biçimindeki benzerliklere ek olarak, Meksikalı yetkililer zanlının sınırı geçen bir Amerikalı olduğuna inanıyor. Katilin muhtemel kimliği, ABD'de yakalanması umuduyla Amerikan makamlarına bildirdi.

Haberin Devamı

Carpio, "Bu şahsı bulmak ve yakalamak için diğer kurumlarla iletişim halindeyiz ve koordinasyon halindeyiz" dedi.

Yetkililere göre katil, kurbanlarını kuzey Tijuana'nın Zona Norte bölgesinde kulüp ve barlarda bulup ardından otel odasında öldürüyordu.

Amerikan suç tarihinin en korkunç seri katillerinden biri olan Bundy, 1974 ile 1978 yılları arasında yedi eyalette 30 kadın ve kız çocuğunu kaçırıp öldürdüğünü itiraf etmişti. Bundy cana yakın tavırlarıyla biliniyordu ve kurbanlarını kaçırdıktan sonra onları dövüyor, istismar ediyor ve boğarak öldürüyordu.

Ted Bundy 1989 yılında elektrikli sandalyeyle idam edildi.